ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΩΡΑΚΙ…

Η χαρά μου είναι μεγάλη και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας…  Χτες το απόγευμα ανοίγοντας να διαβάσω τα emails μου, βρήκα ένα email από την γειτόνισσα blogger Δήμητρα του Decor Asylum.  


Στο email αυτό αφού μου ευχόταν καλορίζικη για την καινούργια στήλη του blog μου HOMES WITH EXCEPTIONAL STYLE, μπήκε στον κόπο και μου έφτιαξε κάμποσα push buttons για να διαλέξω και να βάλω στο blog μου που κάποιος πατώντας τα να μπορεί κατ’ ευθείαν να οδηγηθεί στην καινούργια στήλη, να την διαβάσει ή και να αναρτήσει το δικό του link.

Ομολογώ πως όλα τα σχέδια ήταν πολύ ωραία και ήταν φτιαγμένα και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.  Διάλεξα δύο από αυτά και ήδη φιγουράρουν καμαρωτά-καμαρωτά στο blog μου.




Δήμητρα, για άλλη μια φορά… Ευχαριστώ πολύ



Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Latest Posts

Beach resin art on a pineapple

Beach resin art on a pineapple, Resin art tutorial with textures. Μια εξωτική παραλία ζωγραφισμένη με υγρό γυαλί πάνω σε ένα ανανά από mdf

Φωτιστικό δαπέδου από κορμό

Πως να φτιάξουμε ένα φωτιστικό δαπέδου από κορμό και γυάλινα βαζάκια

Μεταμόρφωση κορνίζας σε διακοσμητικό καθρέφτη

Μεταμόρφωση μιας παλιάς κορνίζας σε έναν υπέροχο διακοσμητικό καθρέφτη με την βοήθεια της chalk paint και την προσθήκη καθρέφτη

Κοσμηματοθήκη από κορνίζες φωτογραφιών

Κοσμηματοθήκη από κορνίζες φωτογραφιών, εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας και κάποια άλλα υλικά που έχουμε σπίτι.

Newsletter

Like us on Facebook

Follow us on Pinterest

Διαβάστε επίσης

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here