Ένα δώρο για εκείνον…

Και τα ευχάριστα συνεχίζονταιΌπως σας είχα υποσχεθεί 4 διαγωνισμοί θα τρέξουν μέσα από το Art Decoration & Crafting επ ευκαιρία των τριών χρόνων παρουσίας στην blogoσφαιρα!

Ο πρώτος με δώρο για την γυναίκα, ήδη είναι ενεργός και μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε εδώ

Ο δεύτερος διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως την παραμονή των Χριστουγέννων 24/12/2016 στις 23.59μμ

Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί σήμερα θα σας παρουσιάσω την Sofia Choriatelli και την εταιρεία της MY Sweet Invitation.  Όταν πρωτογνώρισα την Σοφία και είδα τα αντικείμενα που φτιάχνει στο eshop της εταιρείας το πρώτο που της ευχήθηκα είναι να γίνει η Kate Spade της Ελλάδας.


Όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευη της η MY Sweet Invitation είναι ένα Lifestyle Brand που ασχολείται με προϊόντα Stationery, έχει την έδρα της στην Αθήνα και ιδρύθηκε το 2006.  Ξεκίνησε ως μικρή επιχείρηση και εξελίχθηκε σε ένα international e-shop, το οποίο επίσημα ξεκίνησε online μέσα από το www.mysweetinvitation.com τον Ιανουάριο του 2016, έπειτα από ολοκληρωτικό rebranding.  Βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί η εικονογράφηση (Hand Drawn Illustration) stationery προϊόντων. 
Αν περιηγηθείτε στο site της εταιρείας θα δείτε πως αυτό που της ευχήθηκα δεν είναι υπερβολή.  Εγώ εκεί βρήκα τα πιο καλόγουστα είδη για το γραφείο μας, εμπνευσμένες θήκες κινητών, είδη για παιδικά πάρτυ και δεξιώσεις, προσκλήσεις και πολλά άλλα που θα σε αφήσω να τα ανακαλύψεις μόνος σου.

Εκτός από την δική της εμπνευσμένη δουλειά συνεργάζεται και με αρκετούς πετυχημένους επαγγελματίες του είδους από το εξωτερικό, δημιουργώντας έτσι μία συλλογή προϊόντων πολύ υψηλής αισθητικής.
Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσω πως σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας μπορούν να γίνουν personalized, να φέρουν δηλαδή το όνομα σας ή το όνομα αυτού που θα τα δωρίσετε ή το όνομα της εταιρείας σας αν πρόκειται για επαγγελματικά δώρα.
‘Ενα τέτοιο προσωποποιημένο δώρο είναι και το δώρο που μας προσφέρει η Σοφία Χωριατέλλη. 
 Ένα marble notepad για εκείνον με το όνομα του
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει όπως σας είπα και πιο πάνω μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2016 23.59μμ και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του Art Decoration & Crafting στο Facebook.  Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του διαγωνισμού.
Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα έχουν ακολουθήσει όλα τα βήματα του διαγωνισμού και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.  Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης του η κλήρωση θα επαναληφθεί σε τρεις ημέρες.  Τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον δωροθέτη, MY Sweet Invitation
Εάν θέλετε μπορείτε να μας κάνετε ακολουθήσετε και στο Instagram
Art Decoration & Crafting εδώ
MY Sweet Invitation εδώ

Sofia Choriatelli εδώ

Καλή επιτυχία!!!

Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Latest Posts

Beach resin art on a pineapple

Beach resin art on a pineapple, Resin art tutorial with textures. Μια εξωτική παραλία ζωγραφισμένη με υγρό γυαλί πάνω σε ένα ανανά από mdf

Φωτιστικό δαπέδου από κορμό

Πως να φτιάξουμε ένα φωτιστικό δαπέδου από κορμό και γυάλινα βαζάκια

Μεταμόρφωση κορνίζας σε διακοσμητικό καθρέφτη

Μεταμόρφωση μιας παλιάς κορνίζας σε έναν υπέροχο διακοσμητικό καθρέφτη με την βοήθεια της chalk paint και την προσθήκη καθρέφτη

Κοσμηματοθήκη από κορνίζες φωτογραφιών

Κοσμηματοθήκη από κορνίζες φωτογραφιών, εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας και κάποια άλλα υλικά που έχουμε σπίτι.

Newsletter

Like us on Facebook

Follow us on Pinterest

Διαβάστε επίσης

14 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here