Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Λάβετε τα άρθρα μας στο email σας.

Privacy Policy

Master bathroom renovation, το καινούργιο μας μπάνιο

Master bathroom renovation, το καινούργιο μας μπάνιο

Η ανακαίνιση του masterbathroom στο καινούργιο σπίτι

Η ανακαίνιση του masterbathroom στο καινούργιο σπίτι, το τελικό αποτέλεσμα!!!

Είναι μια ανάρτηση, αυτή για την ανακαίνιση του μπάνιου, που έπρεπε να έχω γράψει πολύ καιρό πριν αλλά … πολλές φωτογραφίες, πολύ υλικό, πολύ ξεκαθάρισμα και λίγος χρόνος!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.  Όπως ίσως οι περισσότεροι γνωρίζετε το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισα σε άλλο σπίτι λόγω του ότι το προηγούμενο πωλήθηκε.  Ενοικιαστής είμαι δεν πούλησα το σπίτι μου για να αγοράσω άλλο και πάλι στο ενοίκιο ήρθα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζω στα σπίτια είναι το/τα μπάνια του.  Μόλις αντίκρισα λοιπόν το θέαμα που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία το πρώτο που είπα ήταν «Βοήθα Παναγία μου»!  Δεν ήταν μόνο το ξεπερασμένο στυλ του αλλά και οι ζημιές που είχε ήταν πολλές και έπρεπε να επισκευαστούν οπωσδήποτε.
Όπως επίσης σου έχω ξαναπεί στην ανάρτηση μου Εμείς γι αλλού κινήσαμε και αλλού η ζωή μας πάει ο ιδιοκτήτης είναι αλλοδαπός και γνωρίζει πολύ καλά πως αν εγώ προχωρούσα σε μία ριζική ανακαίνιση των χώρων του σπιτιού πρέπει κάτι κι εκείνος από την πλευρά του να «δώσει».  Το deal που έκανα μαζί του ήταν αρκετά συμφέρον για εμένα και προχώρησα ακάθεκτη στην υλοποίηση των σχεδίων μου.

Και έτσι άρχισε η «αποκαθήλωση»

Το μπάνιο ξηλώθηκε κυριολεκτικά.  Δεν έμεινε τίποτα μόνο οι τοίχοι.  Ακόμη και οι σωληνώσεις αντικαταστάθηκαν με καινούργιες γιατί σε πολλά σημεία είχαν τρυπήσει με αποτέλεσμα να δημιουργείται υγρασία στους χώρους που συνορεύουν με το μπάνιο.
Τα συνεργεία που ανέλαβαν τις εργασίες είναι δικά μας, το έχω πει ξανά πως έχουμε Τεχνική Εταιρεία και εγώ ανέλαβα τον σχεδιασμό και την προμήθεια των υλικών.

Θυμάσαι στην ανάρτηση μου Ανακαίνιση μπάνιου, έμπνευση και εργασίες είχα γράψει πως περίπου φαντάζομαι τον χώρο.  Πολύ μικρές λεπτομέρειες άλλαξαν στην πορεία που δεν επηρέασαν καθόλου το αρχικό σχέδιο.
Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο είναι το μάρμαρο.  Εδώ να σου πω πως πολύ θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μάρμαρο Carrara αλλά πρώτον η τιμή του είναι εντελώς απαγορευτική και δεύτερον για τόσο μεγάλα κομμάτια που ήθελα εγώ έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον δύο μήνες για να γίνουν εισαγωγή.  Ο πρώτος λόγος φυσικά μου αρκούσε!!!
Μια χαρά λοιπόν λειτούργησε για τα σχέδια μου το μάρμαρο Καβάλας  Και πάλι το συνολικό κόστος δεν το λες οικονομικό γιατί είναι μονοκόμματα κομμάτια και όχι τύπου πλακάκι και με διαφορετικά πάχη, άλλο για τους τοίχους, άλλο για τον πάγκο.
Η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μια φαρδιά ντουζιέρα και αναγκάστηκα να μεταφέρω ακόμη και την πόρτα του μπάνιου για να κερδίσω σε φάρδος.  Οι τοίχοι της ντουζιέρας ντύθηκαν με μάρμαρο μέχρι λίγους πόντους κάτω από το ταβάνι και στο πάτωμα της μπήκε πάλι μάρμαρο με επεξεργασία για να μην γλιστράει.
Στους υπόλοιπους τοίχους του μπάνιου όπως θα δεις παρακάτω το μάρμαρο σταμάτησε περίπου στην μέση του ύψους τους.

Στο μπάνιο θα δεις πως ενώ είμαι λάτρης του χρυσού μεταλλικού χρώματος αυτό απουσιάζει εντελώς.  Έτσι δύο καθρέφτες που μου άρεσε πολύ το σχέδιο τους αναγκάστηκα με το που έφτασαν να τους ντύσω με ταινία και χαρτιά και να τους βάψω με ένα ασημένιο σπρέι

Στο χώρο επικρατεί το λευκό με λίγο γκρι (νερά του μάρμαρου) και inox ή ασήμι.  Είναι ένα αρκετά μεγάλο μπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα και έτσι φρόντισα να υπάρχει και αρκετό φως γιατί δεν έχει παράθυρο άρα δεν έχει φυσικό φως.  Παρ όλα τα φώτα, 4 απλίκες δίπλα στους καθρέφτες και ένα μέσα στην ντουζιέρα έβαλα και κεντρικό φως.  Ξετρελάθηκα όταν είδα αυτή την σχεδόν «διαστημική» μπάλα

Οι βρύσες είναι σε μοντέρνα γραμμή σε πολύ γυαλιστερό inox

Οι δύο νιπτήρες σε οβάλ σχήμα φρόντισα να είναι αρκετά μεγάλοι και μπήκαν κάτω από τον πάγκο, υποκαθήμενοι.  Εδώ βλέπεις και αυτό που σου είπα πριν δηλαδή το πάχος του μάρμαρου στον πάγκο.

Για το σφράγισμα της ντουζιέρας χρησιμοποιήθηκε κρύσταλλο πάχους 10mm και διάφανα λάστιχα στα ανοίγματα για να μη ξεφεύγει σταγόνα νερού προς τα έξω.  Κι εδώ τα μεταλλικά στοιχεία στήριξης είναι inox.
Θα με ρωτήσεις ίσως τόσο τζάμι πως το καθαρίζεις από τα άλατα… προνόησα! ‘Εγινε αδιαβροχοποίηση των τζαμιών στην κατασκευή τους και έτσι το νερό απλά κυλάει πάνω τους και δεν μένει κανένα σημάδι.  Είμαστε τώρα για να δυσκολεύουμε την ζωή μας ;;;;

Η καλύτερη αγορά που έκανα ήταν αυτή η στήλη ντους με υδρομασάζ.  Είναι πραγματική απόλαυση

Στην απέναντι πλευρά από την στήλη έφτιαξα ένα μαρμάρινο κάθισμα … μπορείς να καθίσεις ή μπορείς να ακουμπήσεις, σφουγγάρια και προϊόντα προσωπικής υγιεινής, σαμπουάν, αφρόλουτρα

Οι πλαστικές συσκευασίες των διάφορων αυτών προϊόντων με ενοχλούν αφάνταστα και πάντα φροντίζω να τα αδειάζω σε δικά μου μπουκάλια.

Ένας όμορφος δίσκος συγκεντρώνει αυτά τα μπουκαλάκια και τα σφουγγάρια και όλα δείχνουν τακτοποιημένα

Εδώ είναι ότι βλέπεις όταν είσαι μέσα στην ντουζιέρα

Το καλοριφέρ που βρισκόταν δίπλα από την λεκάνη στο παλιό μπάνιο καταργήθηκε εντελώς και αντικαταστάθηκε από μία ηλεκτρική ανοξείδωτη πετσετοκρέμαστρα.  Ο ρόλος της είναι διπλός… ζεσταίνει τον χώρο και στεγνώνει και τις πετσέτες μετά την χρήση τους

Στο χώρο του μπάνιου το παλιό έπιπλο αντικαταστάθηκε με ένα καινούργιο, όχι δεν είναι λάκα.  Το φτάξαμε από κόντρα πλακέ θαλάσσης και έγινε επικάλυψη με ειδική βαφή που είναι για χώρους με μεγάλη υγρασία.

Διαθέτει έξι πολύ βαθιά συρτάρια που ανοίγουν και κλείνουν με το σύστημα Titus push latch δηλαδή με την αφή.  Ακουμπάς και ανοίγει.  Δεν ήθελα με τίποτα να μπουν πόμολα στα συρτάρια γιατί θα φαινόταν πολύ φορτωμένο το έπιπλο.

Την σχεδόν μονοχρωμία του χώρου «σπάει» λίγο η παρουσία φρέσκων λουλουδιών.

Πάντα μα πάντα υπάρχει στο μπάνιο μου λουλούδι… είτε σε γλαστράκι αν υπάρχει φυσικό φως είτε σε βάζο… με κάνουν να χαμογελάω μόλις τα αντικρίζω το πρωί και αυτό είναι σημαντικό για εμένα

Ένας δίσκος από καθρέφτη και plexiglass έχει συγκεντρωμένα πάνω του την θήκη για τις οδοντόβουρτσες που εγώ την έκανα βάζο, το dispenser με το σαπούνι των χεριών, μια μικρή κρυστάλλινη φοντανιέρα που εγώ την μετέτρεψα σε θήκη για τις μπατονέτες και το άρωμα του Κυρίου & της Κυρίας 😆

Μου αρέσουν οι επιφάνειες ειδικά στους χώρους του μπάνιου να είναι απαλλαγμένες από κάθε τι περιττό.  ‘Αλλωστε εδώ είναι ένας χώρος που μπαίνεις για να χαλαρώσεις … τα δεκάδες μπουκαλάκια και συσκευασίες δεν νομίζω πως συμβάλλουν σε αυτή την χαλάρωση.  Όχι για τα δικά μου μάτια

Ένα γυάλινο κηροπήγιο με ποδαράκι άλλαξε και αυτό χρήση και κρατάει πάνω του μικρά σαπουνάκια

Δίνω σημασία στην λεπτομέρεια, θα το έχεις καταλάβει πια.  Γι αυτό και η μοναδική εμφανής πρίζα έχει και αυτή ανοξείδωτο πλαίσιο για να δένει με τον υπόλοιπο χώρο

Και γιατί το μπάνιο μας δεν πρέπει να μυρίζει όμορφα;  Δεν πρέπει να νιώθουμε σαν να μπαίνουμε σε ένα σπα πολυτελείας;  Τα αρωματικά κεριά συμβάλλουν πολύ στο να νιώσουμε έτσι

Και άμα έχεις τον χώρο, ναι και ένα κάδρο… γιατί όχι;  Εγώ έβαλα ένα που δείχνει ένα ιστιοπλοϊκό και θάλασσα… μπορείς να βάλεις ότι θέλεις εσύ.  Κάτι που να σε κάνει να χαμογελάς!

Για τελευταίο σου άφησα κάτι που νομίζω πως σίγουρα θα σε κάνει να χαμογελάσεις.  Ένα από τα πιο άκομψα αντικείμενα που βρίσκονται στον χώρο του μπάνιου μας είναι το πιγκάλ.  Ε αυτό το πιγκάλ δεν γίνεται να μην το κοιτάξεις λίγο παραπάνω.

Μια λευκή κεραμική γάτα κρατάει το βουρτσάκι που όλοι γνωρίζουμε την χρήση του αλλά με αυτή την εμφάνιση ε δεν μπορεί… θα του δώσεις μια παραπάνω ματιά!  Εγώ μόλις το είδα το άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη

Και κάπου εδώ τελείωσε ο φωτογραφικός μαραθώνιος της σημερινής ανάρτησης.  
Κάποια πριν & μετά έτσι για να καταλάβεις καλύτερα πως ήταν και πως έγινε

Λοιπόν;;;; Περιμένω εντυπώσεις!!!  Και όχι μόνο καλά λόγια, αν νομίζεις πως κάτι έπρεπε να γίνει διαφορετικά θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω την άποψη σου.  Που ξέρεις;;;; Μπορεί και να μου χρειαστεί για το επόμενο μπάνιο
Σας εύχομαι μια υπέροχη ημέρα και μια ακόμη πιο όμορφη εβδομάδα!
Φιλάκια
Christina

Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

All posts

66 Σχόλια

 • Ανώνυμος 2018-01-29 at 9:54 ΠΜ

  πραγματικά συγχαρητηρια!! θελω και εγω ενα τετοιο μπανιο!! το μαρμαρο στον παγκο, οι καθρεφτες, το καδρο…που δεν το συνηθιζουμε στα μπανια στηνν Ελλαδα…ολα τοσο ωραια και τόσο αρμονικά!! ειναι ευκολο να μας πείς απο ποιο μαγαζί αγοράστηκε το πιγκάλ;

  • Christina Makri 2018-02-06 at 5:21 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια… από το Praktiker

 • Ανώνυμος 2018-01-29 at 10:07 ΠΜ

  Και ο καθρέφτης/δίσκος από plexiglass επίσης; Τέλειο το μπάνιο!!!

  • Christina Makri 2018-02-06 at 5:21 ΜΜ

   Ο καθρέπτης δίσκος είναι περυσινή αγορά από τα Vicko

 • Katia Markouizou 2018-01-29 at 10:23 ΠΜ

  Τι να πρωτοθαυμασω !!!!!!! Συγχαρητήρια

  • Christina Makri 2018-02-06 at 5:22 ΜΜ

   Ευχαριστώ Κάτια μου, νάσαι καλά!

 • Λαμπρινή 2018-01-29 at 10:38 ΠΜ

  Τα λόγια είναι περιττά Χριστίνα μου!Μπράβο για όλα!♥

  • Christina Makri 2018-02-07 at 4:40 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ πολύ Λαμπρινή μου!

 • Maria 2018-01-29 at 10:51 ΠΜ

  Καλησπέρα Χριστίνα μου γλυκιά! Πόσο περίμενα συτή σου την ανάρτηση δεν το φαντάζεσαι. Είσαι η σταθερή εκφράστρια του γούστου μου, σε όλες του τις εκφάνσεις. Το έκανες διαμαντάκι το μπάνιο, και η αλήθεια είναι πως ήθελε προσπάθεια για να δει κανείς την ακατέργαστη ομορφιά του όταν μπήκατε. Συγχαρητήρια! Ανυπομονώ να δω και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις σου στο χώρο!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 4:41 ΜΜ

   Μαράκι μου σ ευχαριστώ! Κάναμε ότι μπορούσαμε κι ευτυχώς βγήκε όπως το φανταστήκαμε. Σιγά-σιγά θα δείξω όλους τους χώρους!

 • marileni 2018-01-29 at 11:34 ΠΜ

  Άφωνες!!!!!!

 • Katerina Konstantinou 2018-01-29 at 11:48 ΠΜ

  Ομολογώ πως δεν έχω ξαναδεί αντίστοιχο μπάνιο με μάρμαρο Χριστίνα μου και πραγματικά με μάγεψε! Σαν τρελή με το καθάρισμα το σκέφτομαι αλλά από ότι διαβάζω υπάρχουν πρακτικές λύσεις! Μου αρέσει πάρα πολύ που είναι τόσο φωτεινό και ήρεμο! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 4:47 ΜΜ

   Ευχαριστούμε Κατερίνα μου… σε πληροφορώ ότι καθαρίζεται σε χρόνο dt

 • My Little World 2018-01-29 at 11:49 ΠΜ

  Χριστίνα μου μιλάμε για τη μέρα και τη νύχτα! Το νέο σου μπάνιο είναι άψογο, κομψό και πολυτελές όπως σου ταιριάζει! Τυχερός ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σου που βρήκε τέτοιον ενοικιαστή! Πολλά μπράβο! Φιλιάαααα

  • Christina Makri 2018-02-07 at 4:49 ΜΜ

   Πραγματικά είναι η μέρα με την νύχτα Σωτηρία μου, έχεις δίκιο! Χαίρομαι που σου αρέσει… φιλάκια!

 • WebDev Natassa 2018-01-29 at 12:10 ΜΜ

  Πολύ όμορφο συγχαρητήρια πολύ καλή επιλογή υλικών

 • YiannaM Panou 2018-01-29 at 12:14 ΜΜ

  Είναι υπέροχο μπράβο σου! Ούτε εγώ μπορώ όλα τα πλαστικά μπουκαλακια πάνω στον νεροχύτη και εννοείται πως το μπάνιο σηκώνει και κάδρα φυσικά!! Είσαι υπέροχη!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 4:52 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου για τα καλά σου λόγια! Η πολυφωνία που δημιουργείται σε μικρούς χώρους όπως το μπάνιο από τα κάθε λογής μπουκαλάκια καλλυντικών και καθαριστικών με κουράζει αφάνταστα!

 • eleanna OopsBlogara 2018-01-29 at 12:42 ΜΜ

  Χριστίνα είναι τέλειο!!! Κι εγώ το πρώτο που κοιτάω είναι το μπάνιο και σε καταλαβαίνω απόλυτα!
  Είναι πραγματικά υπέροχο!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 5:31 ΜΜ

   Ε μα ναι! Τι άλλο να κοιτάξεις … όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται πολύ πιο εύκολα. Ευχαριστώ Ελεάννα μου, χαίρομαι που σου αρέσει

 • Michelle Leslie 2018-01-29 at 1:18 ΜΜ

  Breathtaking Christina. What an incredible transformation. I had to scroll back to the top to double check that it was the same bathroom. Wow, your landlord must be so impressed with what you've done

  • Christina Makri 2018-02-07 at 5:35 ΜΜ

   Indeed my Chinese landlord is very happy with everything I've done! It is the same bathroom Michelle and I am very glad with what it looks now!

 • Ελπίδα - two boys and hope 2018-01-29 at 1:54 ΜΜ

  Το ωραιότερο μπανιο που εχω δει!! Μπράβο Χριστίνα μου!! Αγνώριστο έγινε!!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 5:36 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ Ελπίδα μου, νάσαι καλά!

 • VintageSouthernPicks Florence S 2018-01-29 at 2:16 ΜΜ

  WOW, and I say…WHAT a transformation! Those before pictures! What was going on with that toilet seat lid? Those walls…all I can say is Christina, you have totally transformed it. What an improvement. Love that cat toilet brush holder…never seen one like it. Love your towel warmer. Love all the feminine touches. I can't think of anything else to improve.

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:35 ΜΜ

   Thank you so much Florence, so glad you liked it! The toilet seat lid was a cheap imitation of an ocean seabed.

 • DIMI 2018-01-29 at 3:23 ΜΜ

  Ριζική η αλλαγή στο μπανιο Χριστίνα μου!!
  Έχω μεινει άφωνη!!!
  Ειναι υπέροχο!!!
  Ολα δένουν τόσο όμορφα και αρμονικά!!
  Συγχαρητηρια για άλλη μια φορά!!!
  Καλη εβδομάδα!!Φιλακια!!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:25 ΜΜ

   Ευχαριστώ Δήμητρα μου, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα … βλέπεις δεν είναι και δικό μου το σπίτι αλλά προσπάθησα να το κάνω σαν να ήταν δικό μου. Φιλιά κι από εμένα!

 • Genious Person 2018-01-29 at 5:27 ΜΜ

  If you happen to be considering remodeling your own bathroom, but you happen to be worried about the difficultly of executing so , you need to rest assure. bathroom remodeling ciytname

 • Mary K.- The Boondocks Blog 2018-01-29 at 9:29 ΜΜ

  Christina this is a bathroom fit for a Queen! Absolutely gorgeous! I think your use of the large marble is brilliant it makes the room look so much more spacious and airy. And all those little touches tell us that someone who pays attention to all the details lives here.

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:23 ΜΜ

   Thank you so much my friend! I think so about large pieces of marble. You know me I always say "It's all in the details"

 • χρυσάνθη 2018-01-29 at 10:11 ΜΜ

  Λιτές,καθαρές γραμμές συνδυασμένες με το αριστοκρατικό ύφος που προσδίδει αναμφισβήτητα το μάρμαρο,σε φωτεινά χρώματα που μεγαλώνουν το χώρο και δίνουν την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας. Οι επιλεγμένες διακοσμητικές πινελιές ενισχύουν την όμορφη εικόνα. Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μου αρέσει πολύ και σε συγχαίρω αγαπητή μου Χριστίνα. Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σου έργο . Φιλάκια

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:21 ΜΜ

   Εγώ ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου για τα τόσο καλά σου λόγια και την υποστήριξη σου! Το μάρμαρο είναι ένα υλικό που όπου κι αν τοποθετηθεί σου δίνει ένα τέλειο καμβά να τον "κεντήσεις" με τον καλύτερο τρόπο! Πολλά φιλιά κι από εμένα!

 • des tzav 2018-01-29 at 11:40 ΜΜ

  Χριστινα η ανακαινιση σου ειναι θεαματικη! Και βλεποντας το πριν και το μετα δε μπορω παρα να αναρωτηθω:Είναι δυνατόν το υπόλοιπο σπίτι να είναι αντάξιο αυτού του μπανιου;Και αν όχι πολύ θα ηθελα να δω τις υπόλοιπες παραβάσεις σου!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:19 ΜΜ

   Ευχαριστώ Δέσποινα μου… σοβαρή ανακαίνιση έγινε σε ολόκληρο το σπίτι. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να φτιάξω ένα χώρο φιλόξενο αλλά και με κάποιες ιδιαίτερες πινελιές!

 • Marie-Anne 2018-01-29 at 11:53 ΜΜ

  Απίστευτη μεταμόρφωση!!!! Συγχαρητήρια Χριστίνα μου!!!
  Μόνο σε κάτι πεντάστερα ξενοδοχεία του εξωτερικού έχω δεί τέτοια μαρμάνινα μπάνια! Τα αξεσουάρ και τα διακοσμητικά δεν θα μπορούσαν να είναι πιό σίκ!!!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:18 ΜΜ

   Ευχαριστώ Μαριάννα μου, χαίρομαι που σου αρέσει! Την ατμόσφαιρα ξενοδοχείου ήθελα να δώσω, με κατάλαβες… και το ίδιο έχω προσπαθήσει και στην κρεβατοκάμαρα!

 • ΙΩΑΝΝΑ MPISKOTOUPOLI 2018-01-30 at 12:17 ΠΜ

  ΄Εγινε υπέροχο Χριστίνα, αν και δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα!!Μήπως για αρχή να αντικαταστήσω τα διάφορα μπουκαλάκια με όμορφα καινούργια και εγώ?Τέλειο το μάρμαρο,καλό βράδυ!!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:16 ΜΜ

   Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου! Στο συστήνω ανεπιφύλακτα και να τα αντικαταστήσεις και να τα λιγοστέψεις… θα αναπνεύσει ο χώρος πίστεψε με!

 • Parentslandgr (Μαρία) 2018-01-30 at 6:46 ΠΜ

  Χριστίνα μου έγινε εκπληκτικό! Ο ιδιοκτήτης θα πρεπει να είναι πανευτυχής. Επίσης σε κάθε σου αναρτήση παίρνω πολλές γνώσεις και ιδέες. Μόλις βρήκα τι θα κάνω στη ντουζιερα του υπόγειου. Δεν ήξερα οτι μπορείς να κανεις αδιάβροχο ποίηση στο γυαλί. Μισούσα τις ντουζιέρες γιατί μισώ τα άλατα!

  • Christina Makri 2018-02-07 at 6:15 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ Μαρία μου. Να μη τις μισείς πια… ναι γίνεται επεξεργασία στο τζάμι και το νεράκι απλά κυλάει και δεν αφήνει σημάδια! Άλλη αίσθηση η ντουζιέρα

 • Μarion, 2018-01-30 at 7:11 ΠΜ

  Eντάξει…Love your bathroom!!!!
  Δεν έχω λόγια. Βέβαια δεν περίμενα κάτι λιγότερο 😉
  Εξαιρετική μεταμόρφωση Χριστίνα μου. Ολα προσεγμένα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
  Εννοείται πως μόλις είδα τις φωτογραφίες το ιδιαίτερο πιγκάλ τράβηξε την προσοχή μου και λεω ΄΄κοίτα να δεις τι βρήκε!!''.
  Αν έφτιαχνα το μπάνιο μου κι έγω ακριβώς αυτά θα έβαζα. Λατρεύω κι εγώ το μαρμαρο που είναι πιο αρχοντικό από το οποιοδήποτε ακριβό πλακάκι.

  Μπράβο Χριστίνα μου για το γούστο σου 😉

  Τα φιλιά μου

  • Christina Makri 2018-02-06 at 5:03 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ Μάριον μου! Ω ναι, το μάρμαρο είναι αγαπημένο μου υλικό. Προσδίδει στον χώρο μια εξαιρετική αρχοντιά ακόμη και στις πιο μίνιμαλ εκδοχές του! Φιλιά κι από εμένα

 • Martina Kappa 2018-01-30 at 8:35 ΠΜ

  Υπέροχο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά! Πολλά συγχαρητήρια!!

 • Elena Kerasopites 2018-01-30 at 9:09 ΠΜ

  Δεν έχω λόγια!!! Τι υπέροχο αποτέλεσμα με το μάρμαρο! Και μου αρέσει που άφησες και τοίχο, δίνει ενδιαφέρον στο χώρο! Οι λεπτομέρειες είναι μια και μια, δεν περίμενα τίποτε λιγότερο απο σένα!!!

  • Christina Makri 2018-02-06 at 5:01 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ πολύ Έλενα μου… ο τοίχος σκόπιμα έμεινε έτσι γιατί δεν ήθελα να αισθάνομαι πως μπαίνω σε μαυσωλείο… πέρα από το διακοσμητικό νομίζω πως θα με έπνιγε

 • Toula- lol moms 2018-01-30 at 5:35 ΜΜ

  Πραγματική μεταμόρφωση!!! Μπράβο Χριστίνα. Αν και το μάρμαρο δεν ειναι και το αγαπημένο μου υλικό λάτρεψα τους συνδυασμούς χρωμάτων και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες

  • Christina Makri 2018-02-06 at 5:00 ΜΜ

   Είναι τόσο δροσερή η αίσθηση που σου δίνει Τούλα μου και τόσο χαλαρωτική που πραγματικά αν δεν μπεις σε ένα χώρο με λευκό μάρμαρο δεν μπορείς να το καταλάβεις!

 • M Koutsom 2018-02-02 at 1:43 ΜΜ

  Δεν έχω λόγια Χριστίνα μου!!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, μπράβο σας!!! Ένα τέτοιο μπάνιο, πραγματικά χαίρεσαι να το καθαρίζεις!!!χιχιχι φιλάκια

  • Christina Makri 2018-02-06 at 4:59 ΜΜ

   Η αλήθεια είναι πως μέσα σε πολύ λίγη ώρα λάμπει!!! Ευχαριστώ Μαρία μου για τα καλά σου λόγια

 • sofia paraligo 2018-02-03 at 6:22 ΠΜ

  Απίθανο είναι Χριστίνα μου Συγχαρητήρια! Καταπληκτική αισθητική! Να το χαρείτε!

  • Christina Makri 2018-02-06 at 4:58 ΜΜ

   Σ ευχαριστώ πολύ Σοφία μου, προσπάθησα για ότι το καλύτερο!

 • Christina Makri 2018-02-07 at 6:29 ΜΜ

  Πραγματικά Ρένα μου η πρώτη γνωριμία με το μπάνιο μας ήταν τραγική, έβαλα τα κλάματα! Στη συνέχεια είπα σήκωσε τα μανίκια, βάλε κάτω μολύβι και χαρτί και σχεδίασε… μη νομίζεις το κόστος δεν είναι τόσο υψηλό όσο φαίνεται. Πολύ ψάξιμο υλικών, σωστός προγραμματισμός και όλα ήρθαν εκεί που τα ήθελα. Θα σε κάνω να ζηλέψεις δυστυχώς… ναι έχει πλυσταριό – αποθήκη το σπίτι που βρίσκεται μεταξύ των δύο μπάνιων. Φιλιά πολλά!

 • mama-Irini 2018-02-23 at 8:29 ΜΜ

  Αχ βρε αγαπημένη Χριστίνα…. δεν το πιστεύω ότι κανείς τέτοιες ομορφιεεεες σε σπίτια που είσαι με ενοίκιο! Είσαι απίστευτη, τέλεια και παύλα!!!!

  • Christina Makri 2018-02-27 at 10:58 ΠΜ

   Σ ευχαριστώ Ειρήνη μου για τα καλά σου λόγια! Η ανακαίνιση έγινε κατόπιν συνενόησης με τον ιδιοκτήτη αλλά φυσικά μου στοίχισε πολύ περισσότερο. Είναι η ανάγκη μου να ζω σε όμορφους χώρους που με σπρώχνει να κάνω τέτοιες επεμβάσεις

 • Δέσποινα 2018-02-26 at 11:26 ΠΜ

  Καλημέρα,
  Έχεις γίνει το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη να σου νοικιάσει το σπίτι του!! Χα χα
  Πραγματικά η πολυτέλεια μέσα στην απλότητά του.
  Χριστίνα ήθελα να σε ρωτήσω. Με τι είδους μπογιά έβαψες το έπιπλο μπάνιου και μοιάζει με λάκα. Σκέφτηκα μήπως μπορώ να βάψω το δικό μου έπιπλο μπάνιου που έχουμε φτιάξει και γιατί όχι να αλλάξω χρώμα στα ντουλάπια κουζίνας να φαίνονται σαν λακαριστά.
  Δέσποινα

  • Christina Makri 2018-02-27 at 11:01 ΠΜ

   Σ ευχαριστώ πολύ Δέσποινα για το ευγενικό σου σχόλιο και την επίσκεψη. Το ξύλο του επίπλου δεν είναι βαμμένο από εμένα. Είναι εξ ολοκλήρου καινούργια κατασκευή το παλιό το πέταξα. Δυστυχώς δεν υπάρχει μπογιά που να δίνει τέτοιο φινίρισμα. Υπάρχουν γυαλιστερές μπογιές διαλύτη αλλά θέλει πολύ κόπο στην εφαρμογή τους, δεν έχουν τόσο γυαλιστερό αποτέλεσμα και επί πλέον μυρίζουν και έντονα για αρκετό καιρό

 • piseth san 2018-03-07 at 6:23 ΠΜ

  I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  หนัง HD

 • Νικος 2018-11-25 at 2:46 ΜΜ

  Τελεια η ανακαίνιση που κάνατε στο μπάνιο. Η νεα διακόσμηση προσδίδει πολυτέλεια

 • Eleana 2018-11-29 at 9:14 ΠΜ

  μπράβο και χαρά στο κουράγιο! φοβερό το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση του μπάνιου…

 • Θύμιος Κώτσιας 2019-07-05 at 6:08 ΠΜ

  Πολύ καλό αποτέλεσμα

 • Leave a Reply

  About me

  About me

  Christina

  Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces.Posts of my projects may also be found in craftgawker.com I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family. Read more about me.

  Christina

  Subscribe & Follow

  Εγγραφείτε στο Newsletter μας

  Λάβετε τα άρθρα μας απευθείας στο email σας!

  Privacy Policy

  Recent Posts

  Creative Bloggers

  Facebook

  Pinterest

  ×