Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Λάβετε τα άρθρα μας στο email σας.

Privacy Policy

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…BLOGGERS’ HOUSE TOURS 2

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…BLOGGERS’ HOUSE TOURS 2

Το σπίτι που βλέπουμε σήμερα ανήκει στην Kristen, από το Greensboro, NC.  Είναι μητέρα τριών κοριτσιών και ασχολείται με την διακόσμηση, diy κατασκευές και την δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων.  Τα χρώματα που επικρατούν είναι γήινα και ουδέτερα με εξαίρεση τα δωμάτια των παιδιών.  Κατά την άποψη μου είναι ένα σπίτι ήρεμο που αποπνέει ζεστασιά, ένα σπίτι καθημερινό που οι άνθρωποι του θέλουν να το ζήσουν και όχι ένα σπίτι περιοδικού. Στο blog της θα βρείτε άπειρες ιδέες και κατασκευές.
This house we see today belongs to Kristen, from Greensboro, NC. She is the mother of three girls and occupies with decoration, diy projects, she also creates some unique jewelery. The existed colors are earthy and neutral with the exception of children’s rooms. In my view it is an everyday warmth home that all the people who live inside enjoyed it and not a magazine house. In her blog you will find hundrents of ideas and projects.

sophiasdecor.blogspot.gr

Είσοδος…Foyer

Καθιστικό…Living RoomΤραπεζαρία…Dinning Room

Γραφείο-Εργαστήριο (το απωθημένο μου)
Office-Craftroom 

Κουζίνα…Kitchen

Γωνιά πρωινού..Breakfast area

Family room

Υπνοδωμάτιο…Master Bedroom

Φο τζάκι…Faux fireplace

Μπάνιο…Master bath

Παιδικό δωμάτιο Νο1…Kid’s room No1

Παιδικό δωμάτιο Νο2…Kid’s room No2

Παιδικό δωμάτιο Νο3…Kid’s room No3

Powder room

Στεγασμένη βεράντα…Screened porch

Laundry room

Τα σχόλια δικά σας…The comments are for you…
Να έχετε μια υπέροχη μέρα…Have a nice day


Christina
by ArtDecorationCrafting

Christina

Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

All posts

15 Σχόλια

 • Dimitra Decorasylum 2014-02-14 at 2:16 ΜΜ

  Κάποια από τα κομμάτια που έχει το σπίτι, όπως η μαύρη κομότα με την γραφομηχανή, το αντικρυστό έπιπλο αποθήκευσης/ταξινόμησης & το κρεβάτι, είναι πολύ ξεχωριστά. Αξιοθαύμαστη και η συλλογή από παλιά ρολόγια. Πάντως εμένα αυτά που μού άρεσαν πιο πολύ ήταν το κεραμικό σκαμπώ (garden stool) που ψάχνω και δεν βρίσκω καθώς και η hobnail milk glass κανάτα!

  • Christina Makri 2014-02-15 at 11:12 ΠΜ

   Το κεραμικό σκαμπό για να πω την αμαρτία μου το έχω ψάξει κι εγώ στα πολυκαταστήματα που πουλάνε έπιπλα κήπου 🙂

 • Luna L. 2014-02-14 at 4:35 ΜΜ

  Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα που έχει επιλέξει, τόσο ταιριαστά αναμεταξύ τους. Η δε μίξη που έχει κάνει λευκό ξύλο, μαύρο, φυσικό, σε διαφορετικούς τόνους, μπαμπού επίσης βαμμένο ή φυσικό είναι για μελέτη. Πώς τα έχει καταφέρει και δένουν τόσο άψογα! Το εργαστήριό της κάπου το έχω ξαναδεί. Τη σκεπαστή βεράντα και τα πολλά παράθυρα παντού τα ερωτεύτηκα.

  • Christina Makri 2014-02-15 at 11:16 ΠΜ

   Τελικά μάλλον εμείς δεν τολμάμε να αναμίξουμε χρώματα και έπιπλα…μας έχουν επιβάλει εδώ και δεκαετίες τα σετ και κινούμαστε γύρω από αυτά! Όσο για την σκεπαστή βεράντα ή αλλιώς όπως τα λένε οι Αμερικανίδες, sun rooms, τα ζηλεύω κι εγώ, αλλά βλέπεις αυτές μένουν σε μονοκατοικίες 🙂

 • Aleka Craftaholic 2014-02-14 at 5:41 ΜΜ

  Ήπια, ερωτεύσιμα χρώματα αλλά αυτό δεν είναι σπίτι,είναι σπιταρώνα! Μου αρέσει πολύ το ψεύτικο τζάκι και κάποια στιγμή θα το τολμήσω πιστεύω(αν βρω το χρόνο!)

  • Christina Makri 2014-02-15 at 11:17 ΠΜ

   Ναι τα χρώματα ειδικά στους κοινόχρηστους χώρους κι εμένα μ αρέσουν πολύ όσο για το τζάκι κι εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν έχω τον χώρο!

 • - spoonstories- 2014-02-14 at 7:55 ΜΜ

  Ένταξη μη τρελαθούμε τώρα είναι σπιταρόνα! Ζεστό, ανοιχτό, καλόγουστο! Ανοίγεις παράθυρο και βλέπεις φύση! Τι άλλο να θελήσεις παραπάνω?Να είναι καλά η γυναίκα να το χαίρετε με τα παιδάκια της!Σε ευχαριστούμε Χριστινάκι.

  • Christina Makri 2014-02-15 at 11:19 ΠΜ

   Και να σκεφτείς απ ότι διάβασα στο blog της είναι νοικιασμένο! Μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πόσα πολλά κάνουν οι περισσότερες σε σπίτια που δεν τους ανήκουν!

  • - spoonstories- 2014-02-15 at 1:58 ΜΜ

   Ναι ε? Έχουν άλλη αντίληψη στο θέμα αυτό τελικά, ξέρουν ίσως πόσο δύσκολη είναι η ιδιοκατοίκηση και χαίρονται το τώρα με ότι έχουν!

 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ 2014-02-14 at 10:08 ΜΜ

  Πολύ καλόγουστο σπίτι! θα συμφωνήσω σπιταρόνα!γήινα ζεστά χρώματα αλλά αυτός ο αίθριος χώρος πανέμορφος!

  • Christina Makri 2014-02-15 at 11:24 ΠΜ

   Ο αίθριος χώρος! Να πίνεις τον καφέ σου και να είσαι μια ανάσα από το δάσος!!!

 • Maria Pirgianaki 2014-02-15 at 8:32 ΠΜ

  Οι πρώτες επτά εικόνες μ' αρέσουν πολύ….. αντιπροσωπεύει το στυλ μου και αυτό γιατί έχω ιδιαίτερη αδυναμία σ'αυτά τα χρώματα..καλό σ/κο Χριστίνα!

  • Christina Makri 2014-02-15 at 11:26 ΠΜ

   Θα σου πω κάτι…ο συνδυασμός των γήινων με τα γαλάζια άρχισε να μου αρέσει απ όταν είδα στον blog σου φωτογραφίες που δημοσίευες!!! Καλό Σ/Κ και σε σένα 🙂

 • Katerina Konstantinou 2014-02-15 at 12:18 ΜΜ

  Πολύ όμορφο το σπίτι που μας παρουσίασες σήμερα! Ξεχώρισα το family room με τα υπέροχα διπλά παράθυρα που το γεμίζουν φως!!

  • Christina Makri 2014-02-15 at 4:56 ΜΜ

   Ναι το family room είναι πολύ ιδιαίτερο!

  Leave a Reply

  About me

  About me

  Christina

  Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces.Posts of my projects may also be found in craftgawker.com I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family. Read more about me.

  Christina

  Subscribe & Follow

  Εγγραφείτε στο Newsletter μας

  Λάβετε τα άρθρα μας απευθείας στο email σας!

  Privacy Policy

  Recent Posts

  Creative Bloggers

  Facebook

  Pinterest

  ×