Ασπρόμαυρα abstract art καδράκια diy

Abstract art ασπρόμαυρα καδράκια, ένα γρήγορο, εύκολο και οικονομικό tutorial για το πώς μπορείτε να κάνετε αφηρημένη τέχνη DIY για ντεκόρ στο σπίτι σας.

Συμπληρώνοντας το βιογραφικό μου, πρέπει να σας αναφέρω πως όταν κάτι μου «καρφωθεί» στο κεφάλι δεν βγαίνει με τίποτα παρά μόνο όταν το δοκιμάσω.  Ύστερα από την ανάρτηση Ιδεες διακόσμησης για τοίχους σπίτι μας μου είχε καρφωθεί στο μυαλό πως θέλω να δοκιμάσω να φτιάξω κάτι για τους τοίχους μου.

Δεν αυτοαποκαλούμαι καλλιτέχνης, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είμαι, πεισματάρα όμως είμαι και θέλω να δοκιμάζω και να δοκιμάζομαι σε πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Η μοναδική μου επαφή με το σχέδιο είναι ηλεκτρονική, Corel και Autocad, για τις ανάγκες της δουλειάς. Αυτή την φορά το είχα αποφασίσει όμως πως θα ανακατευτώ με πινέλα, μπογιές και καμβάδες.  Γιατί τι νόημα έχει να έχεις απωθημένα;

Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω

Abstract art καδράκια σε μαύρο και άσπρο χρώμα

Πήρα λοιπόν 2 μικρούς καμβάδες, ακρυλικά χρώματα και πινέλα και με αέρα τουλάχιστον Picasso, (θα τρίζουν τα κόκαλα του), αποφάσισα να κινηθώ στα όρια της abstract art.  Την έχω δει να κάνει την εμφάνιση της παντού τον τελευταίο καιρό.

Ylika gia abstract art diy

Έβαλα δίπλα-δίπλα τους καμβάδες γιατί ήθελα το σχέδιο να φαίνεται συνεχόμενο, σαν δίπτυχο.  Έστρωσα και εφημερίδες, μην λερώσω κιόλας λόγω καλλιτεχνικού οίστρου και ξεκίνησα.

Blank art canvas
abstract art diy

Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάποια επεξήγηση ε; Απλές γραμμές, τίποτα συγκεκριμένο και τίποτα ιδιαίτερο. 

Το μόνο ιδιαίτερο είναι πως σε κάποια σημεία το πινέλο ήταν πιο γεμάτο με χρώμα και σε άλλα σημεία είχε λιγότερο χρώμα.

Ασπρόμαυρα καδράκια αφηρημένης τέχνης

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο…

Abstract art on small canvas

Τα πρώτα σχόλια ήταν θετικά αλλά η οικογένεια δεν υπολογίζεται γιατί πάντα με ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν τα καμώματα μου.

Οι καμβάδες θα αποτελέσουν μέρος μιας gallery wall που ετοιμάζω στην κρεβατοκάμαρα μου. Θέλω να καλύψω λίγο τον τοίχο που έχουμε τοποθετήσει την τηλεόραση γιατί είναι τόσο άσχημος έτσι σκέτος.

Ασπρόμαυρα καδράκια ζωγραφισμένα

Και η ώρα της κρίσης έφτασε.  Περιμένω τα δικά σας σχόλια με πολύ περιέργεια αν και θα πρέπει να σας πω πως εγώ το καταδιασκέδασα.  Ειδικά με τα σχόλια που άκουγα εδώ στο σπίτι για το ότι «ένα νέο ταλέντο γεννιέται σήμερα»…

Να έχετε μια υπέροχη ημέρα 🙂

Christina
by
ArtDecorationCrafting
Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Latest Posts

Ημίψηλα καπέλα σαν στολίδια για το δέντρο μας

Top hats christmas ornaments diy | Πως να φτιάξεις ημίψηλα καπέλα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κουκουνάρια diy

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κουκουνάρια και πως να τα φτιάξεις για να στολίσεις με τον πιο οικονομικό τρόπο το δέντρο σου!

Ιδέες για υπέροχα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα

12 ιδέες για υπέροχα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Γίνε ξανά παιδί μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Δισκάκι για τα κλειδιά από φελλό

Ένα δισκάκι για τα κλειδιά μας ή για να μαζέψουμε μικροαντικείμενα είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Οδηγίες πως μπορούμε να το φτιάξουμε από φελλό

Newsletter

Like us on Facebook

Follow us on Pinterest

Διαβάστε επίσης

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού το καταδιασκέδασες έχεις πετύχει! Γιατί μέρος της δημιουργίας είναι και η διασκέδαση της ψυχής!! Και ταιριάζει το δίπτυχό σου μια χαρά με την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Θα ταιριάξει και με το μαύρο της τηλεόρασης.
    Εγώ πάντως στην θέση σου θα το δοκίμαζα και σε πολύ μεγαλύτερους καμβάδες και σταματώντας ακριβώς στις 3 γραμμές που έχεις φτιάξει στην φωτογραφία κάτω από τους κενούς 🙂
    Άντε και σε έναν τοίχο γεμάτο πίνακές σου Χριστίνα 🙂 Περιμένουμε κι άλλες δημιουργίες!!
    Την καλησπέρα μου

  2. Θα συμφωνήσω με τη Λίλια, πως η τέχνη είναι τρόπος έκφρασης. Φτιάξε άλλα δύο καδράκια (ιδιου μεγέθους) από κάτω αν και εφόσον τα κρεμάσεις ώστε να κάνουν ένα focal point από μόνα τους!! Και ο Picassο από κάπου ξεκίνησε Χριστίνα… 🙂 Φιλιά πολλά!!

  3. Και μόνο το ότι η τέχνη είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μας ακούσια, είναι κάτι που δηλώνει μοναδικότητα ,γιατί όλοι μας είμαστε μοναδικοί.Συνέχισε ,Χριστίνα,και χρησιμοποίησε αν θέλεις και σφραγίδες από καθημερινά άχρηστα αντικείμενα για τος καμβάδες σου.Πιστεύω ότι θα ταιριάξουν υπέροχα με το στυλ Picasso έργο σου.Viva για το θράσος σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here