Faux μάρμαρο για το τζάκι στο σπίτι μας

Faux μάρμαρο χρησιμοποιώντας απλά χρώματα νερού για το τζάκι που έφτιαξα για το σαλόνι μας.  Βήμα-βήμα η τεχνική για να το φτιάξεις κι εσύ εδώ στην ανάρτηση.

 

Πολλές φορές με έχεις διαβάσει να λέω πως δεν έχουμε τζάκι στο σπίτι που μένουμε κι έτσι όταν έρχονται οι γιορτές εγώ στολίζω μπουφέδες με τέτοιο τρόπο σαν να είχα τζάκι.

Έτσι όταν σε μια βόλτα μου στο Μοναστηράκι επισκέφθηκα το κατάστημα της Εύας Τοπαλίδου, το Rdeco, για κάποιες άλλες αγορές, είδα μπροστά μου την όψη τζακιού που βλέπεις παρακάτω στην κυριολεξία την άρπαξα γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι τότε.   Αυτό έγινε τον περασμένο Μάιο και η πρόσοψη περίμενε σε μια γωνιά του εργαστηρίου.  Δίσταζα να την μεταφέρω σπίτι γιατί ήξερα πως κάτι ήθελα να κάνω πάνω της. Ναι σωστά κατάλαβες πολλές φορές “πειράζω” και τα καινούργια!

 


Να σου θυμίσω και την ομάδα μου στο Facebook, Ιδέες διακόσμησης – Τα πάντα για το σπίτι, όπου μπορείτε να γίνετε μέλη για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε και τις δικές σας ιδέες και κατασκευές!


πρόσοψη ψεύτικου τζακιού

Faux μάρμαρο πάνω στην καινούργια πρόσοψη τζακιού που αγόρασα – Πως το έφτιαξα

Η ώρα για την μεταμόρφωση της πρόσοψης έφτασε μόλις ξεκίνησε η ανακαίνιση στο σπίτι.  Το άνοιγμα της τραπεζαρίας και το βάψιμο έφεραν στο προσκήνιο αυτή την μεταμόρφωση.  Το shabby style της πρόσοψης ενώ σε κάποιους φαίνεται πολύ όμορφο και είναι, δεν ταίριαζε καθόλου στον δικό μου χώρο

faux marble fireplace

Τρίψιμο του ξύλου και πέρασμα με μια βελατούρα νερού ήταν η αρχή.

Προετοιμασία επιφάνεις για την τεχνική faux μάρμαρο

Το πως θα γινόταν η πρόσοψη αποφασίστηκε εντελώς τυχαία όταν μαζί με μια φίλη κοιτάζαμε κουζίνες για το καινούργιο της σπίτι.  Το μάτι μου αιχμαλωτίστηκε από το πανέμορφο μάρμαρο που χρησιμοποιείται στους πάγκους και στους τοίχους της κουζίνας που ακολουθεί.

Callacata marble kitchen countertops

Από

Ναι αυτή την φορά δεν θα χρησιμοποιούσα αυτοκόλλητο για μάρμαρο αλλά θα προσπαθούσα να το ζωγραφίσω πάνω στο ξύλο.  Ζητώ λοιπόν την επιείκεια σας γι αυτό που θα ακολουθήσει γιατί δεν το έχω κάνει ξανά, ούτε καν πρόβα σε ένα κομμάτι ξύλου δεν έκανα.

Σου έχω δείξει την ντουλάπα μου με τα χρώματα.  Εκεί πάντα έχω δείγματα χρωμάτων για τα έπιπλα που φτιάχνω.  Για αρχή διάλεξα τρεις αποχρώσεις του γκρι και λευκό.  Επίσης πινέλα σε διάφορα μεγέθη που τελικά 2-3 από αυτά χρησιμοποίησα.

Chromata pou xrisimopoiisa gia to faux marmaro

Η τεχνική βήμα-βήμα

Στην αρχή έβαψα όλη την πρόσοψη λευκή.  Όταν στέγνωσε ξεκίνησα να σχηματίζω με το σκούρο γκρι τα νερά του μάρμαρου.  Το δούλευα σε μικρές περιοχές και πριν στεγνώσει το χρώμα με ένα μπουκάλι σπρέι έριχνα λίγο νερό πάνω του για να διαλυθεί λίγο το χρώμα και να δείξει όσο πιο φυσικό γίνεται.

Veins faux marble fireplace

Όταν τελείωνα την περιοχή που έφτιαχνα με το σκούρο γκρι πρόσθετα από πάνω κατά σειρά και όπου νόμιζα πως χρειαζόταν τα ανοιχτότερα γκρι.  Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ποσότητα των γραμμών που φτιάχνεις ή συγκεκριμένη κατεύθυνση.  Βάφεις όσο νομίζεις ότι χρειάζεται, όσο σου αρέσει.  Αυτό που είναι σημαντικό είναι το βρέχεις κατά τόπους και να το σκουπίζεις ταμποναριστά ή με ένα πανί.

Faux μάρμαρο για το τζάκι στο σπίτι μας

Ή με ένα φυσικό σφουγγάρι γιατί έτσι δείχνουν πιο φυσικά τα “νερά” του μάρμαρου.

Τεχνική μαρμάρου πάνω σε ξύλο

Τεχνική μαρμάρου πάνω σε ξύλο

Όμως η φωτογραφία της έμπνευσης δείχνει στο μάρμαρο και αρκετά μαύρα νερά.  Με ένα κομμάτι χαρτόνι που έσκισα και ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο που σου είπα πιο πάνω έκανα και τα μαύρα νερά.  Σχηματισμός, ψεκασμός με λίγο νερό και ταμποναριστό σκούπισμα και πάλι. Για να δείχνει όσο το δυνατόν πιο “αληθινό” το δικό μου faux μάρμαρο.

Φτιάχνω faux μάρμαρο πάνω σε πρόσοψη τζακιού

Πως η απλή πρόσοψη τζακιού θυμίζει πια αληθινό τζάκι

Για να δέσει η κατασκευή του τζακιού και να φαίνεται πιο ολοκληρωμένη έβαλα και πλάτη.  Ένα κόντρα πλακέ που το έκοψα στις διαστάσεις του ανοίγματος, το αστάρωσα και το έβαψα μαύρο.  Και όσο αυτό στέγνωνε…

Κόντρα πλακέ, πλάτη για ψεύτικο τζάκι

…μ ένα διάφανο βερνίκι νερού έβαψα όλη την πρόσοψη για να αποκτήσει γυαλάδα και να μοιάζει ακόμη περισσότερο με μάρμαρο.

Βερνίκι νερού για να γυαλίσει το faux μάρμαρο και να δείχνει σαν αληθινό

Βλέπεις την λεπτομέρεια εδώ;  Είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και ειδικά όταν αυτό γίνεται για πρώτη φορά.

Βερνίκι νερού για να γυαλίσει το faux μάρμαρο και να δείχνει σαν αληθινό

Μόλις η πρόσοψη αλλά και το κόντρα πλακέ στέγνωσαν, την βίδωσα στο πίσω μέρος. Αυτή η φωτογραφία βγήκε εν αγνοία μου, εγώ να βιδώνω και στο εργαστήριο τραβούσαν φωτογραφίες τραγουδώντας “Μπομπ ο μάστορας, όλο μαστορεύει”.

faux marble fireplace diy

Γιατί έβαλα το ψεύτικο τζάκι πάνω σε βάση

Και το πάω σπίτι, το βάζω εκεί που είχα υπολογίσει και νάτην η “τεχνική αστοχία”.  Δεν είχα υπολογίσει το πάχος του σοβατεπί με αποτέλεσμα ενώ στο κάτω μέρος να είναι σωστό ανεβαίνοντας προς τα πάνω αφήνει αυτό το περιθώριο που κάθε άλλο παρά όμορφο δείχνει.  Θα μου πεις λεπτομέρειες!  Ναι αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, έτσι δεν είναι;

Faux marble fireplace diy

Σε αυτό το σημείο ζήτησα την βοήθεια του Mr. ο οποίος μου έφτιαξε ένα ξύλινο “βάθρο” για το τζάκι μου, με ύψος όσο το ύψος του σοβατεπί.  Εγώ το στοκάρισα, το αστάρωσα και το έβαψα μαύρο.

Base for faux marble fireplace

Η βάση του τζακιού ήρθε σπίτι και κάθισε πάνω της το πλαίσιο.

Faux μάρμαρο για το τζάκι στο σπίτι μας

Το κενό που άφηνε από τον τοίχο εξαφανίστηκε.  Δείχνει πιο τελειωμένο τώρα πιο αληθινό.

Mantel against the wall

Επειδή η ανακαίνιση στο σαλόνι δεν έχει ακόμη τελειώσει θα κάνω μια πρόχειρη διακόσμηση του τζακιού για τις ανάγκες της φωτογράφισης.  Μπρούτζινα κηροπήγια και μαύρα κεριά από τα Η & Μ Home,

Mantel decoration, brass candle holders, black candles

αλλά και ένα με λεοπάρδαλη σε μαύρο και χρυσό.

Leopard votive H&M Home

Κάποια κάδρα που ήρθαν από άλλο μέρος του σπιτιού.

Art on the mantel

Και το ανθοδοχείο ταρταρούγα που είχα φτιάξει πέρυσι.

Tortoise vase diy

Προς το παρόν η εικόνα ολοκληρώθηκε.  Αυτό είναι λοιπόν το ψεύτικο τζάκι που έφτιαξα για το σαλόνι μας!!!

Faux fireplace mantel

Δεν θα σου πω πως ήταν εύκολο γιατί το έκανα για πρώτη φορά.   Να βάψω προσπαθώντας να μιμηθώ την εικόνα του μάρμαρου.

faux marble fireplace mantel diy

Νομίζω όμως πως κάτι κατάφερα, ίσως την επόμενη φορά που θα επιχειρήσω την τεχνική faux μάρμαρο να γίνει καλύτερο.  Προς το παρόν εξυπηρετεί αυτό που είχα στο μυαλό μου μέχρι την επόμενη μεταμόρφωση.  Είπαμε πως αυτά δεν τελειώνουν ποτέ, όχι τουλάχιστον στο δικό μου σπίτι!!!

Ψεύτικο τζάκι στο σαλόνι

Θέλω όμως και την ειλικρινή γνώμη σου. Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

 
Faux μαρμάρινο τζάκι με κεριά

Πάμε να δούμε κάποιες φωτογραφίες πως το στολίζω κατά καιρούς το ψεύτικο τζάκι μας;

Με απλή διακόσμηση σε τόνους του λευκού και του μαύρου στο προηγούμενο σπίτι από αυτό που μένουμε τώρα.

Living room, white and black details


Τα Χριστούγεννα του 2016 στολισμένο με άσπρα και χρυσά διακοσμητικά όπως και το υπόλοιπο σπίτι.

Christmas 2016, white gold decor

Χριστούγεννα 2017 όταν στόλισα σε ροζ & χρυσό λόγω της γέννησης της εγγονής μας.

Χριστούγεννα 2017, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε ροζ και χρυσό

Χειμωνιάτικη διακόσμηση μετά τα Χριστούγεννα του 2017

Χειμωνιάτικο ντεκόρ στο τζάκι

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο τζάκι

Ανοιξιάτικο ντεκόρ τζακιού

Διακόσμηση τζακιού για ένα Halloween party

Διακόσμηση τζακιού για Halloween party

Διακόσμηση τζακιού για τα Χριστούγεννα του 2019

Χριστούγεννα 2019 κόκκινη καρώ διακόσμηση

Και τέλος πως διακόσμησα το τζάκι μας μετά τα Χριστούγεννα του 2019, χειμωνιάτικη διακόσμηση τζακιού 2020.

Χειμωνιάτικη διακόσμηση τζακιού 2020

‘Ενα ψεύτικο λοιπόν τζάκι έγινε αφορμή να γίνει ο χώρος μας πιο ζεστός και στο προηγούμενο σπίτι και σε αυτό που μένουμε τώρα.

Και φυσικά έδωσε και σε μένα την δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές διακοσμήσεις κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα.

Σας εύχομαι μια υπέροχη ημέρα!

Φιλάκια

Faux μάρμαρο για το τζάκι στο σπίτι μας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Photo of author
Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Διάβασε Επίσης

85 thoughts on “Faux μάρμαρο για το τζάκι στο σπίτι μας”

 1. Το είπα και το ξαναλέω… πες μου πού είσαι να σου στείλω τα κλειδιά του σπιτιού μου! Μπες μέσα, κλείνω τα μάτια και κάνε ό,τι θες! Αν δεν το έβλεπα ως διαδικασία δεν θα καταλάβαινα οπτικά διαφορά. Στο άγγιγμα πώς είναι; Το τελικό βερνίκι το κάνει λείο ή νιώθεις τα νερά του ξύλου; Είναι φοβερό πάντως όπως και να 'χει, και η διακόσμηση του πάει πολύ. Πάντα μας εκπλήσσεις!

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ Μαρία μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις! Το τελικό βερνίκι το κάνει λείο, όχι βέβαια όσο θα ήθελα γιατί το ξύλο είχε χαραχτεί από πριν για να φαίνεται φθαρμένο και όσο και αν το έτριψα δεν ήρθε στα "ίσα" του.

   Απάντηση
 2. Έκπληκτη έχω μείνει! Είναι αριστούργημα και η διαδικασία αναμφίβολα θέλει μαεστρία. Συγχαρητήρια ειλικρινά! Οι επιλογές επίσης των χρωμάτων είναι επίσης αγαπημένες μου!!!

  Απάντηση
 3. Είναι πολύ ωραίο!!! Η αντίθεση που κάνει με τη μαύρη πλάτη και το βάθρο είναι καταπληκτική!! Νομίζω πως το βάθρο δεν έφτιαξε μόνο το πρόβλημα αλλά ανέδειξε και την όλη κατασκευή!
  Πρέπει να δοκιμάσω την τεχνική!!! 😉 Καλό Σαββατοκύριακο!!

  Απάντηση
  • Η τεχνική είναι λίγο χρονοβόρα, όχι δύσκολη! Για το μαύρο θα συμφωνήσω μαζί σου γι αυτό και το επέλεξα αν και στην αρχή το φοβήθηκα λίγο.

   Απάντηση
 4. Χριστινα μου αρεσει παρα πολυ. Πιστευω πως ταιριαζει απολυτα με το χωρο σου. Το μονο που θα εκανα ειναι να προσθεσω κατι στη βαση για να μην ειναι αυτο το μαυρο κενο. Αυτο ομως ειναι διακοσμιτηκο. Εκανες φανταστικη δουλεια και το τζακι ειναι τελειο.

  Απάντηση
 5. Ποιά γνώμη μας θέλεις Χριστίνα μου !! Τα χέρια σου είναι μαγικά και η φαντασία σου οργιάζει !!! Τι να πω ;;; Τέλεια ιδέα !!
  Καλό Σαββα;τοκύριακο

  Απάντηση
 6. Μεγειά το "τζάκι ",Χριστίνα, έγινε φανταστικό και νομίζουμε ότι τελικά το πρόβλημα που προέκυψε με το σοβατεπί και η λύση με τη βάση το έκανε ακόμη πιο αληθινό!Καλό Σαββατοκύριακο,πολλά φιλιά!

  Απάντηση
 7. Μας δουλεύεις Χριστίνα, έτσι, δε μπορεί…? Είναι υπέροχο, μοναδικό και τόσο μα τόσο αληθινό! Δεν υπάρχεις, απλά δεν υπάρχεις είσαι η βασίλισσα των μεταμορφώσεων! σε φιλώ

  Απάντηση
 8. Γλυκιά μου φίλη, πόσες δυνατότητες έχεις; Πόσες; Κάθε φορά φτιάχνεις και κάτι διαφορετικό και η επιτυχία σου είναι τεράστια. Θέλεις την γνώμη μας; Μα είναι τέλειο!!! Και το styling επίσης και οι φωτογραφίες σου φοβερές και η περιγραφή της διαδικασίας εξαιρετική! Πολλά μπράβο για άλλη μια φορά! Καλό ΣΚ και πολλά φιλιά, Μαρίνα από Βέλγιο

  Απάντηση
  • Κι εγώ εκπλήσσομαι Μαρινάκι μου για το πόσα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων είναι ότι πρέπει να ρισκάρεις να δοκιμάζεις. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, φιλάκια πολλά!

   Απάντηση
 9. Μας ξεσηκώνεις κορίτσι μου κάθε φορά που σε βλέπουμε!Πάντα κάτι νέο πάντα κάτι όμορφο!Αναλυτικότατη και με πολλές φωτογραφίες επίσης!Μπράβο Χριστίνα μου, έγινε υπέροχο το τζάκι σας!

  Απάντηση
 10. Φανταστικό το έκανες Χριστίνα.
  Η πρώτη φορά ήταν επιτυχημένη 😉
  Νομίζω πως με την μαύρη βάση δείχνει πιο ολοκληρωμένο.

  Μπράβο σου για άλλη μια φορά !!!

  Απάντηση
 11. Καταπληκτικό, υπέροχο.
  Δεν θα μπορούσε να γίνει ωραιότερο.
  Η βάση το ανέδειξε περισσότερο.
  Μέχρι που βάζεις ξύλα και το ανάβεις.
  Περιμένω να δω πώς θα το στολισεις Χριστουγεννιάτικα.
  Να είσαι καλά.

  Απάντηση
  • Μα για τα Χριστούγεννα έγινε όλο αυτό Ρένα μου… μου φτάνει που το έχω… με το αληθινό γκρίνιαζα για τις στάχτες αλλά όταν είδα πως το σπίτι που θα μέναμε δεν είχε τζάκι γκρίνιαζα για την έλλειψη. Τι να πει κανείς; Άβυσσος η ψυχή μου!

   Απάντηση
 12. Αριστούργημα έγινε Χριστίνα μου…τα χεράκια σου κάνουν καταπληκτικές μεταμορφώσεις.Οσο για αυτή την υπέροχη ιδέα την κρατάω…φιλάκια!

  Απάντηση
 13. Eίναι υπέροχο Χριστίνα,γεια στα χέρια σου!!!Πάντα κάνεις θαύματα!!!Μου αρέσουν και τα μαύρα νερά του μαρμάρου,αλλά και η μαύρη βάση και πλάτη,δένουν τέλεια!!!Καλημέρα!!!

  Απάντηση
 14. Είναι καταπληκτικό!!! Τωρα πια εχεις τζακι. Σε παρακαλω να σε παρω μια μέρα να ανακαινισεις το δικό μου που ειναι με κάτι χάλια πυρότουβλα; Η εστω να σου στειλω φωτο να μου πεις γνωμη. ε; Με εντυπωσιασε πολυ η τεχνικη της απομιμησης μαρμαρου παρολο που δεν θα το διαλεγα για το τζακι μου το μαρμαρο στο χωρο σου σαν τελικο αποτελεσμα το ζηλευω. Φιλια πολλά.

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ Μαρία μου, χαίρομαι που σου αρέσει… Φυσικά και να μου στείλεις φωτογραφία και αν μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως! Φιλιά κι από εμένα!

   Απάντηση
 15. Εκπληκτικό!!! Μπορείς φαντάζομαι να προσθέσεις και ξύλα, έτσι για περισσότερη θαλπωρή στο μάτι…
  Έγραψες πάλι, φιλενάδα! Το λάτρεψα!
  Φιλιά πολλά, καλή εβδομάδα
  Μαρίνα

  Απάντηση
 16. Εντάξει, δεν έχω λόγια, είσαι καταπληκτική! Φοβερό το αποτέλεσμα και κατά τη γνώμη μου είναι ρεαλιστικό. Αυτό είναι και που με εντυπωσίασε περισσότερο νομίζω! Ταίριαξε υπέροχα στο χώρο σου, να το χαρείτε.
  Φιλιά!

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ πολύ Έλλη μου. Για πρώτη φορά που έκανα αυτή την τεχνική καλούτσικο έγινε… ελπίζω η δεύτερη να είναι καλύτερη! Φιλάκια!

   Απάντηση
 17. Καλά …Χριστίνα θα με τρελλάνεις εσύ!!!! Μ'αυτό το μαρμάρινο στυλ το τζάκι έγινε μο-να-δι-κό!!!! Χρυσά τα χεράκια σου και απίθανο το γούστο σου!!
  Φιλιά!

  Απάντηση
 18. Τι κάνεις βρε Χριστινάκι μου; Πόσες ιδέες πια και πόσο υπέροχα κάθε φορά τις εκτελείς!!! Τι να πω!!!Περίβλεπτη…!!! Μπράβο!!!

  Απάντηση
 19. Βρε Χριστίνα! Πώς τα καταφέρνεις και μεταμορφώνεις έτσι τα υλικά! Εξαιρετικό και πάλι το αποτέλεσμα. Μου άρεσε και η αρχική του κατάσταση, αλλά για να είμαι ειλικρινής περισσότερο σημερινή βρίσκω την δική σου προσέγγιση! Μπράβο!!!!!!

  Απάντηση
 20. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Ζωγράφισες μάρμαρο!!! Τι να πει κανείς για τα τόσα σου ταλέντα. Ζηλεύουμε και θαυμάζουμε! Μπράβο κοπέλα μου, μπράβο!!! Και πόσο ωραία το στόλισες. Τα δε τραπεζάκια σου απίστευτα, από που; Πολλά συγχαρητήρια και πάλι!

  Απάντηση
 21. Πωπωωωωωωωωωωω!!!! Τι όμορφο που έγινε! Ωραίο ήταν και πριν αλλά εσύ του έδωσες τόση λάμψη, το έκανες δικό σου! Εύγε!!!! Είσαι μεγάλη καλλιτέχνης!

  Ζωή Κύρκου

  Απάντηση
 22. Πραγματικά είναι τέλειο! Δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από αυτό, είναι κάτι που ταιριάζει γάντι στον χώρο σου και στο στυλ σου. Μπράβο, Ιωάννα Βλαχάκη

  Απάντηση
 23. Καλά, τι να σου πω τώρα;; Είσαι όλα τα λεφτά!
  Όντως είναι πιο ωραίο με τα κεριά, φαντάζομαι
  όμως να ξέρεις ότι μπορείς να βρεις μέχρι και
  φλόγα! Με τόσες απομιμήσεις που υπάρχουν :))
  Για ψάξτο! Καλησπερούδια και με γεια σου!

  https://www.google.gr/search?q=%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9&espv=2&biw=1280&bih=670&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjbjZGEm6bQAhWGliwKHWQCBxoQsAQIGA&dpr=1#imgrc=_

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ Πέτρα μου για τον σύνδεσμο, μέσα στο μυαλό μου είσαι! Το κοιτάζω γιατί με ενδιαφέρει το θερμαντικό σώμα για να δημιουργήσει μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα… χαίρομαι που σου αρέσει η κατασκευή μου!

   Απάντηση
 24. Είναι υπέροχη η τελική εικόνα… σύντομα και με Χριστουγεννιάτικο decor!!! Σε βλέπω να ασχολείσαι κάποια στιγμή με τη σκηνογραφία (αν δε το κάνεις ήδη)! Φιλιά!

  Απάντηση
 25. Χριστίνα μου κάθε φορά μένω έκπληκτη με τη φαντασία σου και την δημιουργικότητά σου! Το τζάκι είναι τέλειο και το μάρμαρο φαίνεται σαν αληθινό! Η βάση του τελικά το ανέδειξε ακόμη περισσότερο και το απογείωσες με τα διακοσμητικά που επέλεξες! Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα! Φιλάκια πολλά!

  Απάντηση
 26. Μα τι να πω !!!! Έχετε ξεπεράσει και καταπλήξει ευχάριστα και τα πιο τρελά όνειρα με τις κατασκευές σας είμαι άφωνη και το γεγονός ότι προσέχετε πάντα την λεπτομέρεια είναι αξιοσέβαστο
  τυχερά τα παιδιά σας για πολλούς λόγους φυσικά μα και για το ότι διακοσμητή για τα σπίτια τους δεν θα χρειαστούν σας έχουν έτοιμη!!!!
  από: xiotiko.blogspot.gr

  Απάντηση
  • Σε ευχαριστώ άλλη μια φορά Αρχοντία μου για τα καλά σου λόγια! Τα παιδιά βαδίζουν σε δικούς τους διακοσμητικούς δρόμους, πιο φρέσκους! Ο ρόλος μου είναι καθαρά συμβουλευτικός!

   Απάντηση
 27. WOW Christina, that looks amazing. Please come visit us here in South Africa so you can help me decorate our house. You have such a beautiful way of doing things without spending loads of money. I love your marble fireplace

  Απάντηση

Leave a Comment