Πρωτοχρονιά 2013, το τραπέζι της παραμονής

Πρωτοχρονιά 2013, μία από τις πιο λαμπερές γιορτές.  Ιδέες για να στρώσουμε το πιο όμορφο τραπέζι της χρονιάς για την υποδοχή τους καινούργιου χρόνου.

Οι ώρες πλησιάζουν… το σπίτι μοσχοβολάει από τα φαγητά και τα γλυκά… όλα στολισμένα και λαμπερά!!!Ήρθε η ώρα να στρώσουμε τραπέζι, το τελευταίο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς που φεύγει.

Ας την αποχαιρετήσουμε λοιπόν με κάθε μεγαλοπρέπεια κι ας μην ήταν πάντα καλή μαζί μας.Τραπέζι στρωμένο σε ένα πολυτελή χώρο.  Μπορούμε όμως αυτή την πολυτέλεια να την μεταφέρουμε και στο σπίτι μας.  Θα χρησιμοποιήσουμε τα πιο ακριβά μας σερβίτσια και κρύσταλλα.

Πρωτοχρονιά 2013, ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού με κρύσταλλα και πολυτέλεια

Στους τόνους του μαύρου και του χρυσού τραπέζι στρωμένο για την Πρωτοχρονιά.  Κομψό και μοντέρνο.

Πρωτοχρονιά 2013, ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού, σε τόνους μαύρου-χρυσού

Τα κλασσικά χρώματα των γιορτών επικρατούν στο τραπέζι που ακολουθεί.  Κόκκινο και πράσινο δίνουν μια πολύ γιορτινή νότα στο τραπέζι μας.

Πρωτοχρονιά 2013, ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού, κόκκινο και πράσινο χρώμα

Η σαμπάνια πάγωσε μέσα στην ασημένια σαμπανιέρα.

Γιορτάζοντας τον ερχομό του καινούργιου χρόνου. ασημένια σαμπανιέρα

Ας την ανοίξουμε λοιπόν…

Γιορτάζοντας τον καινούργιο χρόνο

Σερβίρουμε και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας.

Πρωτοχρονιά 2013

Πρωτοχρονιά 2013, ένας καινούργιος χρόνος ξεκινάει και οι προσδοκίες όλων μας να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.  Υγεία κι ευτυχία για όλο τον κόσμο!

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για την νέα χρονιά με υγεία  για σας και τους δικούς σας ανθρώπους !!!Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Latest Posts

Αναπαλαίωση τραπεζιού με χρώμα και στένσιλ

Αναπαλαίωση τραπεζιού με χρώμα και στένσιλ. Αλλάζω εμφάνιση σε παλιό τραπεζάκι με chalk paint και stencil | Little table makeover with chalk paint and stencil

Beach resin art on a pineapple

Beach resin art on a pineapple, Resin art tutorial with textures. Μια εξωτική παραλία ζωγραφισμένη με υγρό γυαλί πάνω σε ένα ανανά από mdf

Φωτιστικό δαπέδου από κορμό

Πως να φτιάξουμε ένα φωτιστικό δαπέδου από κορμό και γυάλινα βαζάκια

Μεταμόρφωση κορνίζας σε διακοσμητικό καθρέφτη

Μεταμόρφωση μιας παλιάς κορνίζας σε έναν υπέροχο διακοσμητικό καθρέφτη με την βοήθεια της chalk paint και την προσθήκη καθρέφτη

Newsletter

Like us on Facebook

Follow us on Pinterest

Διαβάστε επίσης

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here