Πρωτοχρονιά 2013, το τραπέζι της παραμονής

Πρωτοχρονιά 2013, μία από τις πιο λαμπερές γιορτές.  Ιδέες για να στρώσουμε το πιο όμορφο τραπέζι της χρονιάς για την υποδοχή τους καινούργιου χρόνου.

Οι ώρες πλησιάζουν… το σπίτι μοσχοβολάει από τα φαγητά και τα γλυκά… όλα στολισμένα και λαμπερά!!!Ήρθε η ώρα να στρώσουμε τραπέζι, το τελευταίο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς που φεύγει.

Ας την αποχαιρετήσουμε λοιπόν με κάθε μεγαλοπρέπεια κι ας μην ήταν πάντα καλή μαζί μας.Τραπέζι στρωμένο σε ένα πολυτελή χώρο.  Μπορούμε όμως αυτή την πολυτέλεια να την μεταφέρουμε και στο σπίτι μας.  Θα χρησιμοποιήσουμε τα πιο ακριβά μας σερβίτσια και κρύσταλλα.

Πρωτοχρονιά 2013, ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού με κρύσταλλα και πολυτέλεια

Στους τόνους του μαύρου και του χρυσού τραπέζι στρωμένο για την Πρωτοχρονιά.  Κομψό και μοντέρνο.

Πρωτοχρονιά 2013, ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού, σε τόνους μαύρου-χρυσού

Τα κλασσικά χρώματα των γιορτών επικρατούν στο τραπέζι που ακολουθεί.  Κόκκινο και πράσινο δίνουν μια πολύ γιορτινή νότα στο τραπέζι μας.

Πρωτοχρονιά 2013, ιδέες για το στρώσιμο του τραπεζιού, κόκκινο και πράσινο χρώμα

Η σαμπάνια πάγωσε μέσα στην ασημένια σαμπανιέρα.

Γιορτάζοντας τον ερχομό του καινούργιου χρόνου. ασημένια σαμπανιέρα

Ας την ανοίξουμε λοιπόν…

Γιορτάζοντας τον καινούργιο χρόνο

Σερβίρουμε και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας.

Πρωτοχρονιά 2013

Πρωτοχρονιά 2013, ένας καινούργιος χρόνος ξεκινάει και οι προσδοκίες όλων μας να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.  Υγεία κι ευτυχία για όλο τον κόσμο!

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για την νέα χρονιά με υγεία  για σας και τους δικούς σας ανθρώπους !!!Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Latest Posts

Δέκα τρόποι χρήσης των καλαθιών στη διακόσμηση ή την...

Έχεις πολλά καλάθια που δεν ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις; Αυτοί οι δέκα τρόποι χρήσης των καλαθιών στην διακόσμηση ή αποθήκευση σίγουρα σε ενδιαφέρουν

Μαρμάρινο τραπεζάκι με μπρούτζινη βάση

How to totally transform a classic side table to a modern one | Πως ένα συνηθισμένο τραπέζι μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μαρμάρινο τραπεζάκι με faux μάρμαρο από υγρό γυαλί και βάση που να δείχνει μπρούτζινη.

Παιδικά παιχνίδια, 12 ιδέες πως να γίνουν διακοσμητικά

Δώδεκα ιδέες πως τα παιδικά παιχνίδια μόλις τα παιδιά βαρεθούν να παίζουν μαζί τους μπορούν να γίνουν πρώτης τάξεως διακοσμητικά για το σπίτι μας

Εννέα tips για την μετάβαση από την γιορτινή διακόσμηση...

Εννέα tips για την μετάβαση από το ντεκόρ των γιορτών σε μία εξίσου λαμπερή χειμωνιάτικη διακόσμηση. Τι κάνω εγώ για...

Newsletter

Like us on Facebook

Follow us on Pinterest

Διαβάστε επίσης

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here