Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy

Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy από άχρηστα κομμάτια ξύλου. Τα συναρμολόγησα σε σχήμα δίσκου, τα έβαψα και πρόσθεσα χερούλια για να μεταφέρεται.

Έχουν περάσει 19 μέρες από την τελευταία μου ανάρτηση και νιώθω πως έχουν περάσει μήνες. Ίσως γιατί τα γεγονότα που έζησα και εξακολουθώ να ζω ήταν έντονα, με πολύ αγωνία και εξίσου πολύ κούραση.  Ένα σοβαρό ατύχημα της μητέρας μου, μία εγχείρηση, 15 ημέρες παραμονής της σε νοσοκομείο και η μεταφορά της σπίτι μου γιατί ακόμη είναι πολύ ανήμπορη με έχουν κουράσει και ψυχικά και σωματικά.  Σε αυτό προσθέστε ότι η καθημερινότητα μου είναι σχεδόν ίδια, δηλαδή εξακολουθώ και εργάζομαι γιατί υπήρχαν σοβαρές και ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν γινόταν να πάνε παρακάτω.

Πριν όμως συμβεί το ατύχημα κάτι είχα ετοιμάσει και έτσι για αλλαγή χτες το απόγευμα αποφάσισα να καθίσω και να φτιάξω φωτογραφίες για την σημερινή ανάρτηση.  Έτσι για αλλαγή, έτσι για να διασκεδάσω την κούραση, να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι που έτσι κι αλλιώς μου αρέσει.

Εξ αιτίας της μεγάλης αποχής μου από το blog, σας προειδοποιώ πως ακολουθούν πολλές φωτογραφίες,  είναι μια χορταστική ανάρτηση.


Να μη ξεχάσω να σας πω επίσης για την ομάδα μας στο Facebook, Ιδέες διακόσμησης – Τα πάντα για το σπίτι, όπου μπορείτε να γίνετε μέλη για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε και τις δικές σας ιδέες και κατασκευές!


Ξύλινος ρουστικ δίσκος, πως τον έφτιαξα

Θυμάστε που είχα βάλει μια φωτογραφία στο facebook ρωτώντας τι μπορώ να κάνω με αυτά τα ξύλα; Τα ξύλα αυτά αποτελούσαν μέρος συσκευασίας μεγάλων αντλιών που έφτασαν στην εταιρεία για λογαριασμό πελάτη μας και φυσικά πολλά από αυτά κατέληξαν στα σκουπίδια.  Αυτό λοιπόν που επέλεξα να κάνω σε πρώτη φάση είναι ένας δίσκος που ταιριάζει πολύ πάνω στο τραπέζι ενός φίλου.

Scrap wood

Όπως βλέπετε τα ξύλα είναι συνδεδεμένα με μεταλλικά στοιχεία

Scrap wood

Για να φτιάξω τον δίσκο έπρεπε να τα αφαιρέσω προσωρινά.

Komatia xylou me metallika stoixeiametallika eksartimata

 
Τέσσερα κομμάτια ξύλου καρφώθηκαν μεταξύ τους με ένα καρφωτικό αέρα σχηματίζοντας ένα τετράγωνο.
 
Karfotiko aera

Χρειαζόμουν όμως και μία βάση για τον δίσκο.  Εδώ χρησιμοποίησα ένα είδος ξύλου από τα αγαπημένα μου.  Αγαπημένο μου ως προς την εμφάνιση του. Το OSB, Oriented Strand Board.

Τι είναι το ξύλο OSB;

Tο OSB είναι μια ξυλόπλακα με πρεσαρισμένα ξυλοτεμαχίδια σε τρεις ή πέντε στρώσεις. Είναι οικολογικό, ανακυκλώνεται και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Κατασκευάζεται από λεύκη η άλλα είδη που καλλιεργούνται για το σκοπό αυτό. Από την πρώτη ύλη, περίπου το 90% χρησιμοποιείται για την κατασκευή OSB ενώ το υπόλοιπο, φλοιός και σκόνη, αξιοποιούνται για παραγωγή ενέργειας.   Έτσι δεν απομένει τίποτα.  Είναι επίσης εντελώς αδιάβροχο και δεν περιέχει βλαβερές ουσίες.

OSB wood piece

Το χρησιμοποιούν και για να κατασκευάσουν ξυλοκιβώτια συσκευασίας αλλά και σαν διακοσμητικό στοιχείο.

Ο γιoς μου σπίτι του το χρησιμοποίησε πίσω από απλούς καθρέφτες, όπως αυτός εδώ πάνω από τον μοντέρνο μπουφέ αλλά…

OSB wood and mirror

…και για την κατασκευή μικροεπίπλων σαν αυτό το βοηθητικό τραπεζάκι.

OSB wood side table

Κι αφού μάθαμε τι είναι το OSB πάμε να συνεχίσουμε με την κατασκευή του δίσκου

Το κάρφωσα στο ξύλινο τετράγωνο και έτσι δημιουργήθηκε ο δίσκος.
Ξύλινος ρουστικ δίσκος, osb βάση
 
Μόλις συναρμολόγησα τον δίσκο τοποθέτησα ξανά τα μεταλλικά στοιχεία στις τέσσερις γωνίες του.
metallikes gonies pano se xylino disko
Με ένα γυαλόχαρτο έτριψα τον δίσκο για να τον προετοιμάσω για το βάψιμο του.
ξύλινη βάση δίσκου

Με τις τυχόν ατέλειες στα ξύλα όπως τρύπες ή ραγίσματα, δεν ασχολήθηκα καθόλου έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν αλλά με μία χαρτοταινία σχημάτισα την λέξη ΗΟΜΕ σε μία από τις εξωτερικές του πλευρές.

 
stencil pano se xylino disko
Αφού θα έβαφα και το εσωτερικό του δίσκου αλλά δεν ήθελα να βάψω το osb έβαλα κι εκεί χαρτοταινίες για να το προστατέψω.

Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy βάφω την βάση του δίσκου

Με ένα σφουγγάρι άπλωσα μαύρη και σκούρα καφέ μπογιά ενώ συγχρόνως το σκούπιζα με ένα πανί.

Roustic wooden tray diy, how to paint it
Μόλις η μπογιά στέγνωσε αφαίρεσα την χαρτοταινία, η λέξη ΗΟΜΕ είχε σχηματιστεί
 
Roustic wooden tray diy, how to paint it
Σειρά είχε ένα βερνίκι νερού σε καφέ απόχρωση.
brown water based varnish
Αυτή την φορά ο δίσκος περάστηκε ολόκληρος και το κομμάτι του osb και τον άφησα να στεγνώσει καλά περίπου 10 ώρες.
 
diy wooden roustic tray

Εκεί που ήταν τα μεταλλικά στοιχεία και επίτηδες τα είχα βάψει, με το γυαλόχαρτο τα «πείραξα» λίγο έτσι για την εμφάνιση του φθαρμένου

Ξύλινος ρουστικ δίσκος με μεταλλικά στοιχεία

Οοοχι δεν έχουμε τελειώσει… ή θα κάνουμε σωστή δουλειά ή όχι.  Ένας δίσκος τέτοιου μεγέθους θέλει και χερούλια για να μεταφερθεί.  Τέτοια έχω πάντα πολλά κι έτσι ένα ζευγάρι μαύρα χερούλια από το ΙΚΕΑ βιδώθηκαν σε δύο εξωτερικές πλευρές του δίσκου.

ΙΚΕΑ industrial handles

Και η τελευταία πινελιά, τέσσερα τσοχάκια σαν αυτά που βάζουμε στις καρέκλες, τοποθετήθηκαν στις τέσσερις γωνίες στην κάτω πλευρά του δίσκου για την αποφυγή ατυχημάτων στο τραπέζι.

Ξύλινος ρουστικ δίσκος με μεταλλικά στοιχεία
Το τελικό αποτέλεσμα

Τώρα πια ο ξύλινος ρουστικ δίσκος ήταν έτοιμος για φωτογράφηση.  Τον τοποθέτησα στο δικό μου τραπέζι αν και προορίζεται όπως σας είπα για το τραπέζι φίλου και άρχισαν οι πόζες.

Ξύλινος ρουστικ δίσκος στο τραπέζι

Ωραία του πάει το ανθοδοχείο από φέτα ξύλου ε;

Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy

Αλλά και τα χερούλια νομίζω πως ήταν ότι έπρεπε (άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου).

Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy, IKEA industrial handles
Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy

Ε το έχετε μάθει πια… δεν ευχαριστιέμαι αν δεν φωτογραφίσω κάτι σε διαφορετικά σημεία, έτσι ο δίσκος βγήκε και στο μπαλκόνι.

Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy

Το γυάλινο βάζο που είχα ντύσει με σχοινί και λινάτσα από την ανάρτηση Βαζάκια ντυμένα με σχοινί .

Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy
Αλλά και οι μίνι παλέτες σουβέρ που έχω φτιάξει, δείχνουν πολύ όμορφα μέσα στον ρουστικ δίσκο.
Ξύλινος ρουστικ δίσκος στο τραπέζι της βεράντας
 

Έτσι κάποια άχρηστα ίσως κομμάτια ξύλου μεταμορφώθηκαν και έγιναν ο ξύλινος ρουστικ δίσκος που ταιριάζει απόλυτα για το τραπέζι που προορίζεται.

 Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και μια ακόμη πιο όμορφη εβδομάδα!
 
Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Photo of author
Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Διάβασε Επίσης

77 thoughts on “Ξύλινος ρουστικ δίσκος diy”

 1. Αρχικά να σου ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στη μητέρα σου και καλή δύναμη,Χριστίνα μου.Η απουσία σου ήταν αισθητή αλλά καταλαβαίνω τους λόγους.Τώρα ότι το έχεις μέσα σου το "μικρόβιο" της δημιουργίας που φαίνεται ξεκάθαρα απο το αποτέλεσμα στο δίσκο που έφτιαξες…όπως πάντα καλή μου τέλεια όλα…φιλάκια και ένα ξεκούραστο σ/κο!

  Απάντηση
 2. Παιδί μου εσύ δεν υπάρχεις, είσαι τέλεια καλλιτέχνισσα!
  Υ.Γ Έχουμε ίδια μαξιλάρια! 😉 Υ.Γ Σιδερένια η μανούλα! 🙂

  Απάντηση
 3. Περαστικά στη μανούλα σου.
  Μας λείπουν οι αναρτήσεις σου όταν αργείς Χριστίνα μου.
  Έχεις κι εσύ τη "διαστροφή "να βλέπεις χρήσιμα ότι είναι σκουπίδια για τους άλλους.
  Τέλειος ο δίσκος.
  Φιλάκια πολλά.

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ πολύ Ρένα μου… αργώ γιατί είμαι τόσο πολύ μπλεγμένη. Αυτή την διαστροφή που λες την αγαπώ και χαίρομαι που την έχω χαχαχαχ! Φιλιά κι από εμένα

   Απάντηση
 4. Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στην μητέρα σου και ειλικρινά καλή ξεκούραση και επανένταξη σιγά σιγά. Όσο για την δημιουργία σου…Απλώς εκπληκτική! Δύσκολη σαφώς κατασκευή με αρκετή δουλίτσα αλλά ειλικρινά το αποτέλεσμα είμαι ένα θαύμα!

  Απάντηση
 5. Χριστίνα μου, έχω πάθει πλάκα με το δίσκο σου! Είναι φανταστικός, μπράβο σου!Επειδή εγώ δεν έχω ούτε ξύλα ούτε εργαλεία, θα πω στο μπαμπά μου να μου φτιάξει έναν ίδιο! Τι το έχει ολόκληρο ξυλουργείο στο χωριό…χιχιχι φιλιά

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ Μαρία μου … αφού ξέρει ο μπαμπάς και έχει και τα κατάλληλα εργαλεία είναι ζήτημα χρόνου λοιπόν να αποκτήσεις και εσύ έναν! Φιλάκια

   Απάντηση
 6. Νομιζω οτι πρεπει να το δεις πολυ σοβαρα για επαγγελματικα! ειδικα αναφορικα με τους δισκους! Έφτιαξες αριστούργημα κυριολεκτικά από το τίποτα!
  1. Σιδερένια η μανουλα και να τελειώσουν εδώ όλα τα άσχημα.
  2. Θέλω να δω την φάτσα του παραλήπτη όταν δει το κομψοτέχνημα
  3. Σου χρωστάω και εγώ φωτο από τον δικό (σου) μου δισκο….Δεν το έχω ξεχάσει…

  Απάντηση
 7. Πόσο υπέροχος δίσκος! Απίθανο το τελικό αποτέλεσμα! Εύγε, κορίτσι μου! O παραλήπτης θα ενθουσιαστεί! Είμαι τόσο βέβαιη γι' αυτό!
  Μόλις είδα και τα παλετοσουβέρ και πραγματικά έπαθα την πλάκα μου με το βαζάκι από κορμό δέντρου! WOW!
  Ωστόσο, όσο έβλεπα τη διαδικασία με πριόνια κτλ, σκεφτόμουν πως εσύ θα έπρεπε να είσαι κόρη του μπαμπά μου και όχι εγώ! Είναι μαραγκός μα δεν έχω κληρονομήσει κάτι σχετικό με το επάγγελμα! Ξέρεις πόσες φορές μου ζητούσε πχ το σκεπάρνι και του πήγαινα το ροκάνι?! Αμέτρητες! χιχιχιχι!
  Σιδερένια να είναι η μανούλα σου! Όλα περαστικά να είναι και σιγά-σιγά θα βρεις κι εσύ τους ρυθμούς σου! Να δώσεις τις ευχές μου και πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Χριστινάκι!

  Απάντηση
  • Ιωάννα μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου σχετικά με την μητέρα μου. Επίσης χαίρομαι που σου αρέσουν αυτά που φτιάχνω. Έχεις μπαμπά μαραγκό και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί;;;;;; Απαράδεκτη χιχιχ… φιλάκια πολλά!

   Απάντηση
 8. Καταπληκτικός ,Χριστίνα !!!!Μας άρεσε πολύ και το ξύλο που έβαλες στο εσωτερικό του ,είναι υπέροχο και του πάει πάρα πολύ!!!!Περαστικά στη μαμά σου !!Φιλιά!

  Απάντηση
 9. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στη μανούλα. Περάσαμε και εμείς πρόσφατα από χειρουργείο οπότε σε νιώθω. Είσαι φοβερή DIYστρια! Το δίσκο το ζηλεύω πραγματικά. Οι φίλοι σου είναι τυχεροί 🙂 Φιλιά

  Απάντηση
 10. Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στην μητέρα σου! Να γίνει γρήγορα καλά και η οικογένεια να επιστρέψεις στους ρυθμούς της.

  Τώρα τι να πω; Έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά – τόσο στην υλοποίηση όσο και στο στυλ που επέλεξες για το σχέδιο σου. Το αποτέλεσμα είναι άψογο και σε δικαιώνει! Για άλλη μια φορά ένα γιγάντιo μπράβο 🙂

  Καλό βράδυ Χριστίνα!

  Απάντηση
  • Σε ευχαριστώ Άρη μου για τις ευχές. Κι ευχαριστώ που στηρίζεις τις προσπάθειες μου στις κατασκευές αλλά και που σου αρέσουν!

   Απάντηση
 11. Δεν έχω λόγια Χριστίνα μου !! Οι εμπνεύσεις σου όλο και ανεβάζουν το πήχυ και δίνουν υπέροχα αποτελέσματα !! Ο φίλος είναι σίγουρο ότι θα χαρεί πολύ αυτόν τον χειροποίητο δίσκο !!!
  Περαστικά στη μαμά σου και καλή δύναμη!!!
  Την αγάπη μου

  Απάντηση
 12. Πάρα πολύ ωραίος ο δίσκος σου, Χριστίνα μου!!!
  Ευχομαι περαστικά στην μαμά σου! Σιδερένια να είναι!
  Φιλιά και καλή Κυριακή!

  Απάντηση
 13. Από πού να ξεκινήσω?… Ας πω κατά πρώτο περαστικά στη μανούλα σου και καλή δύναμη και κατά δεύτερο, πως έκανες εξαιρετική δουλειά Χριστίνα μου!
  Λάτρεψα τα υλικά! Το osb δίνει τόσο ξεχωριστό αποτέλεσμα, τόσο στο δίσκο όσο και στις επιλογές του γιού σου, που λάτρεψε και η κόρη μου και θα σου τις κλέψουμε… χι χι…
  Τα χερούλια έκλεψαν την παράσταση, χώρια που μ' άρεσε πολύ που χρησιμοποίησες και προηγούμενες κατασκευές σου στην παρουσίαση, που είναι από τις αγαπημένες μου!
  Μάκια γλυκά φίλη!
  Ένα μπράβο, δε φτάνει…
  Μαρίνα

  Απάντηση
  • Μαρινάκι μου σ ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές. Να μου τις κλέψετε, να μου τις κλέψετε. Τα χερούλια αν και στην αρχή με προβλημάτισαν μήπως μοιάζει σαν συρτάρι, τελικά του πάνε πολύ. Πολλά φιλιά κι από εμένα

   Απάντηση
 14. Περαστικά να είναι όλα όσα σας ταλαιπωρούν!
  Ο δισκος από το τίποτα έγινε ένα ξεχωριστό κομμάτι με χαρακτήρα! Σιγουρα θα το χαρεί το δώρο του ο τυχερός παραλήπτης!!

  Απάντηση
 15. η αλήθεια ειναι ότι μας έλειψες! Ωραίος δίσκος και πολύ ωραίο το βαζακι με το σπαγκο και τα κοκκινα λουλουδακια!
  Καλή συνέχεια στη μέρα μας.
  Σε φιλώ γλυκά 🙂

  Απάντηση
 16. Λυπάμαι πολύ Χριστίνα μου!Εύχομαι να περάσουν όλα κορίτσι μου. Τώρα για τις δημιουργίες σου ξέρεις….είμαι φανατική θαυμάστρια σου…

  Απάντηση
 17. Ένα πολύ ωραίο κομμάτι Χριστίνα. Μου άρεσε που χρησιμοποιησες όλο το ξύλο για να κάνεις το δίσκο και το OSB είναι πραγματικά όμορφο, σαν ένα παζλ. Ο φίλος σου είναι τυχερός!

  Απάντηση
 18. Πρωτα να ευχηθω περαστικα στην μαμά σου Χριστινα μου καλή δυναμη γρηγορα να γινει καλά… και μετα θα θαυμασω οτι εφτιαξαν τα χερακια σου αλλα και η ιδέα να κανεις τον δισκο.. απο το τιποτα.. μου αρεσε πολύ το ξυλο της βασης…τι ωραιο που φαινεται..και τα χερουλια εξαιρετική ιδέα..!! πρέπει να τόχεις με τις κατασκευες ε; για στα χερια σου..καλη εβδομαδα σου ευχωμαι και γρηγορα όλα καλα… φιλακιααα!!

  Απάντηση
 19. Επανήλθα κι εγώ!!! Περαστικά στη μαμά σου Χριστίνα μου!!!!
  Μα τί έφτιαξες!!!!!!!!!! Πωπωωωωω απίθανος ο δίσκος!! Τέλειος!!!!!
  Καλή εβδομάδα!!!

  Απάντηση
 20. Οπως πάντα το τελικό αποτελεσμα είναι μια υπέροχη έκπληξη. Πολύ όμορφος και διαφορετικός.
  Καλή εβδομάδα.
  Υ.Γ……ενα πράγμα ζηλευω…..τα εργαλεία σου!! Χαχα!

  Απάντηση
 21. Είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ! Χριστίνα έπαθα πλάκα! Μου αρέσει πάααααρα πολύ! Θέλω κι εγώ να φτιάξω!!!! Περαστικά στη μαμά σου, να είναι σιδερένια! Επίσης, το σπίτι του γιου σου μου άρεσε πολύ (κάτι μου λέει ότι έχεις βάλει το χεράκι σου στη διακόσμηση)! Πολλά φιλιά Χριστίνα μου!

  Απάντηση
  • Ευχαριστώ Σωτηρία μου για τις ευχές για την μητέρα μου… πολύ λίγα πράγματα έχω κάνει στο σπίτι του γιου μου… είμαι της άποψης πως αυτοί που το ζουν πρέπει να διαλέγουν πως να το στήσουν. Χαίρομαι που σου αρέσει ο δίσκος, φιλάκια κι από εμένα!

   Απάντηση
 22. για αλλη μια φορά θαύμασα την ευρηματικότητα σου!
  το ότι βλέπεις κάτι χρήσιμο…στα σκουπίδια!
  υπέροχος έγινε!!!

  Απάντηση
 23. Για άλλη μια φορά μας άφησες άφωνους! Πως από το τίποτα έφτιαξες κάτι καταπληκτικό?
  Περαστικά στη μαμά σου και καλή ξεκούραση σε σενα εύχομαι!

  Απάντηση
  • Ντίνα μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Το έχω πει πολλές φορές πως λίγα πράγματα θεωρώ άχρηστα και πως όλα έχουν μια δεύτερη ευκαρία…

   Απάντηση
 24. Περαστικά στη μητέρα σου, σιδερένια!
  Ο δίσκος έγινε εκπληκτικά όμορφος, θα τον χαρεί ο παραλήπτης. Έκανες εξαιρετική δουλειά!
  Φιλιά, καλή εβδομάδα!

  Απάντηση
 25. Και να σκεφτείς πως εγώ ένα τέτοιο ξύλο πήγα και το έβαψα… μα και εσύ δεν μιλάς.. πες κάτι.. :))
  Εννοείται πως μου αρέσει δε χωρεί αμφιβολίας περί τούτου!! Είναι φοβερός και το χρώμα του γούστου μου!! Άντε πάλι μου άνοιξες πληγή.. δεν έχω καφέ δίσκο, κρίμα δεν είναι?? χαχαχα
  Μόλις σκέφτηκα και άλλη χρήση.. 😉 Φιλιά Μάστοραααα!!

  Απάντηση
 26. Με τρελαίνει το γεγονός που άχρηστα πράγματα, στα χέρια σου γίνονται αριστουργήματα!!!!!!!
  Περαστικά στη μητέρα σου Χριστίνα μου, σιδερένια! Και πολλά φιλιά!!!

  Απάντηση
  • Νατάσα μου ξεκινάω με το ότι τίποτε δεν είναι πραγματικά άχρηστο κι έτσι βρίσκω τρόπο αξιοποίησης. Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου και φιλιά!

   Απάντηση
 27. Γρήγορη ανάρρωση στη μανούλα σου Χριστινάκι, σύντομα να επιστρέψετε κι οι δύο στους ρυθμούς σας.
  Ο δίσκος είναι τόσο ρουστίκ, τόσο πετυχημένος! Μου αρέσει περισσότερο στη βεράντα… άλλη η χάρη ανάμεσα στα λουλούδια! Έτσι που το βλέπω μ' αρέσει και για συρτάρι.
  Όμορφη Κυριακή… τα φιλιά μου!

  Απάντηση
  • Σ ευχαριστώ Ζέτα μου. Ελπίζω ο φίλος που τον παρέλαβε να μου στείλει φωτογραφία για να δω πως τον τοποθέτησε σπίτι του… φιλιά κι από εμένα

   Απάντηση
 28. Καταρχάς Χριστινάκι μου περαστικά στη μαμά σου!!!Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά!!! Όσο για τον δίσκο σου, δεν έχω λόγια νομίζω πια πως είμαι φανατική θαυμάστρια των έργων και της φαντασίας σου!!!Υπέροχη δουλειά και το δέσιμο όλων των διακοσμητικών στο στόλισμα του τραπεζιού απίστευτο!!!Μπράβο σου βρε Χριστινάκι μου!!!

  Απάντηση
  • Σ ευχαριστώ πολύ Κική μου για τα περαστικά. Το πόσο χαρούμενη με κάνουν τα λόγια σου δεν λέγεται… ίσως και να ντρέπομαι λιγάκι. Ευχαριστώ και φιλιά!

   Απάντηση
 29. Κάτι που εμείς σίγουρα θα πετούσαμε στα σκουπίδια εσύ το έφτιαξες ένα υπέροχο διακοσμητικό αντικείμενο. Αν αυτό δεν λέγεται τέχνη τότε τι; Καλή σου εβδομάδα!

  Απάντηση
  • Δεν ξέρω αν είναι τέχνη Μαρία μου απλά μου γεννιούνται ιδέες με ότι βλέπω γύρω μου. Ίσως και να πρέπει να το κοιτάξω χαχαχχαχαχ

   Απάντηση
 30. Χριστίνα μου πιστεύω ότι τώρα που είδα την ανάρτηση η μανούλα σου θα είναι γερή και δυνατή! Καταλαβαίνω τι περάσατε. Για τον δίσκο σου δεν έχω λόγια! Εκανες πάλι το θαύμα σου και έγινε φανταστικός! Υπέροχη δουλειά! Το σπίτι του γιου σου μου άρεσε πάρα πολύ και εντυπωσιάστηκα ειδικά με τον καθρέφτη! Φιλάκια πολλά!

  Απάντηση
 31. Σ ευχαριστώ πολύ Θάλεια μου για τις ευχές, ναι η μητέρα μου είναι καλά πια! Ο δίσκος έγινε αναπάντεχα καλός και ήδη στολίζει το φιλικό μου σπίτι. Φιλιά κι από εμένα!

  Απάντηση

Leave a Comment