ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…HOME OFFICE

office


Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου λείπει…το γραφείο στο σπίτι.  Μέχρι πριν δύο χρόνια που μετακομίσαμε στο σπίτι που μένουμε τώρα ο Mr. κι εγώ είχαμε τον δικό μας χώρο γιατί μέρος της δουλειάς της εταιρείας την μεταφέραμε στο σπίτι.  Λίγο για να μην είμαστε μακριά από τα παιδιά, λίγο γιατί εγώ έπρεπε να ασχοληθώ και με τα οικιακά φροντίζαμε να τελειώνουμε νωρίς από την εταιρεία γύρω στις 4.30 και επιστρέφαμε.  Ο Mr. ασχολείται με τον σχεδιασμό και εγώ με την επικοινωνία εταιρειών στο εξωτερικό περισσότερο Αμερική και Καναδά που σχεδόν όταν εμείς σχολάσουμε αυτοί ανοίγουν. 


Στο σπίτι λοιπόν που μένουμε τώρα αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα αυτό που αποκαλούμε καθημερινό καθιστικό να είναι πάντα κατειλημμένο από εμάς, τα χαρτιά μας και τους υπολογιστές μας.  Με την ενασχόληση μου δε τώρα με το blog είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα γιατί υπάρχουν και άπειρα μικροπράγματα που χρησιμοποιώ και που τώρα βρίσκονται εδώ κι εκεί σε κουτιά, σε ντουλάπια και φυσικά όταν χρειάζομαι κάτι βγάζω χάρτη για να το βρω.
Πάρτε μια ιδέα …

Η γωνιά της κυρίας μ ένα τραπεζάκι αγορασμένο από γνωστή διαφήμιση τηλεπωλήσεων…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...HOME OFFICE

Και η γωνιά του κυρίου…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...HOME OFFICE

… α και η συλλογή από τα κομπολόγια μου!

Αυτή είναι μια καλή μέρα του χώρου, υπάρχουν άλλες που επικρατεί το απόλυτο χάος!  Για όλα τα παραπάνω αλλά γιατί επίσης μας αρέσει να βλέπουμε ωραίους χώρους ελάτε να δούμε χώρους εργασίας στο σπίτι…

Everything about this home office.  20 Amazing Home Office Design Ideas

How To Make an Easy, Built-In & Colorful Desk from Basic IKEA Components Apartment Therapy Tutorials. Love the mirror.


I chose this office space because it is nice and warm to work in a a relaxing space. It has lots of room for work, to put all your supplies. A lot of natural light as well as artificial light.

FUNCTIONAL-HOME-OFFICE_OFFICE-DECOR-IDEAS_HOME-OFFICE_1.jpg 550×733 pixels


Sisal Rug Design

study

Preppy Home Office

50 Dream Interior Design Ideas for Colorful Living Rooms |

i love the flooring

Home Office Furniture | Home Office Decor | Ballard Designs

Γραφείο για δύο…

homework area. Or office.

Cool White Home Office Design and Decors

Functional Home Office Design

luscious home office design ideas

Home office for two.

desk - I have cupboards above and file cabinets and top for a desk below. I could have it more like this.

The perfect studio space.

Γραφείο για τρεις ??!!

我們看到了。我們是生活@家。: Adriaan Louw是一位旅遊與裝飾攝影師,總部設在南非開普敦

Γραφείο μέσα σε ντουλάπα…

Hometalk :: Creating an Office in a Closet
Hidden Home Office Designs

Office in a Closet - love the cubbies and burlap curtain


Home Office In A Closet -- very nice!

Tan and White Home Office In A Closet Idea

Office in a closet!

Organized office in a closet by Simplicity In The South.
Ο χώρος εργασίας στο σπίτι, είτε είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο, είτε είναι για έναν ή για δύο ή για τρεις, είτε είναι κρυμμένος ή φανερός, μέσα σε μια ντουλάπα ή σε μια εσοχή που σχηματίζουν δύο τοίχοι είναι ο χώρος που μπορείς να σκεφτείς, να μείνεις λίγο μόνος, να δουλέψεις, να διαβάσεις, να ασχοληθείς με κάτι… είναι ο χώρος μέσα στο σπίτι που και οι άλλοι ξέρουν ότι δεν μπορούν να σε ενοχλήσουν εύκολα δεν είσαι άμεσα προσβάσιμος…

Έχετε κάποια γωνιά ή χώρο μέσα στο σπίτι που να μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω;

Christina
by ArtDecorationCrafting

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Photo of author
Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Διάβασε Επίσης

14 thoughts on “ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…HOME OFFICE”

 1. Δυστυχώς δεν έχω,πάντα χρησιμοποιώ αυτό του γιου μου επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω σχολής και δουλειάς.Αυτό με τα χρωματάκια πολύ το ζήλεψα!

  Απάντηση
  • Καλά και στο δικό μου σπίτι υπάρχουν 2 γραφεία αλλά το ένα είναι στο δωμάτιο της μικρής και το άλλο στου γιου μου…και δεν μου επιτρέπουν είσοδο! Είναι "Restricted area, Authorized personnel only" επιγραφή που έχει βάλει ο γιος μου στην πόρτα!

   Απάντηση
 2. Θα προτιμούσα ως λύση ένα δωμάτιο που να είναι γραφείο και εργαστήριο ταυτόχρονα και να κάνω ότι θέλω εκεί μέσα. Δυστυχώς δεν έχω τον χώρο ακόμη και ότι δημιουργώ γίνετε στο σαλόνι του σπιτιού μου! Δηλαδή χάος! Πάντως δίνεις όμορφες λύσεις-γωνιές για κάθε περίπτωση! Φιλάκια

  Απάντηση
 3. Τι όμορφες ιδέες! Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Εγώ, μια και δεν υπάρχει άλλος χώρος, το έχω στο καθιστικό και όποιος προλαβαίνει κάθεται…

  Απάντηση
  • Εγώ προτιμώ αυτά με την βιβλιοθήκη από πίσω, και κάποια έξτρα ντουλάπια για να φυλάς αυτά που δεν πρέπει να φάινονται…

   Απάντηση
 4. Κάπως έτσι ήταν και το δικό μας γραφείο στο προηγούμενο σπίτι, έκανε και χρέη guest room … 3 βιβλιοθήκες, γραφείο 2 πολυθρόνες, τραπεζάκι, τηλεόραση και καναπές που άνοιγε και γινόταν κρεβάτι! 'Εστω κι έτσι όμως μας βόλευε μια χαρά! Ναι της EmilyaClark είναι από τις ωραιότερες!! Καλή εβδομάδα και σε σένα…

  Απάντηση
 5. Ευχαριστώ Μαρία μου, ναι ευρύχωρο και φωτεινό, να βλέπει και σε θάλασσα για μένα, αχόρταγη είμαι 🙂

  Απάντηση
 6. Μία & μία οι προτάσεις σου Χριστίνα αλλά ειδικά αυτή της EmilyaClark την λάτρεψα!
  Εμείς έχουμε γραφείο στο Άσυλο (γίνεται κι αλλιώς με δύο 2μέτρες βιβλιοθήκες έτοιμες να σκάσουν από τα βιβλία;;;) το οποίο λειτουργεί κι ως δωμάτιο φιλοξενίας κι είναι το δωμάτιο που θέλω να "μινι-ανακαινίσω" με το που θα μπορέσω (βλ. όλα σκούρα έπιπλα). Πάντως, κι όταν είναι ελεύθερο από φιλοξενούμενους, σπάνια το χρησιμοποιώ καθώς μετά από 12ωρο στην εταιρεία, μόνο υπολογιστή δεν θέλουν να δουν τα μάτια μου!
  Πολλές καλημέρες & καλή εβδομάδα 🙂

  Απάντηση
 7. Το γραφείο μέσα στο σπίτι το θεωρώ μια πολύ καλή πρόταση και βολική για όσους έχουν να κάνουν εργασία και εκτός δουλειάς…βέβαια να είναι αρκετά ευρύχωρο όπως τις εικόνες που μας παρουσιάζεις και όμαρφα διακοσμημένο, είναι χώρος λατρείας για μένα .Πολύ καλές οι προτασεις σου Χριστίνα μου….καλή εβδομάδα!

  Απάντηση
 8. Αχχ πολύ τα ζήλεψα όλα τα γραφεία που μας έδειξες!! Εμείς έχουμε γραφείο με βιβλιοθήκη κλπ κλπ (also known as "the lab"!!) το οποίο χρησιμοποιείται και ως κρεβατοκάμαρα φιλοξενίας! Αλλά να πω την αμαρτία μου, περισσότερο μου αρέσει ο καναπές μου!! Βέβαια όταν έχω να κάνω κάτι σε crafting αναγκαστικά μεταφέρομαι στο lab!!

  Απάντηση

Leave a Comment