Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από το Desenio

Σε ένα προσωρινό σπίτι που όμως δεν θέλουμε να φαίνεται έτσι, έλα να δούμε ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από το Desenio. Το γιατί το λέω προσωρινό θα σου εξηγήσω παρακάτω.

Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από το Desenio

Η φίλη μου η Ελεωνόρα, που μπορείς να την βρεις και στο Instagram, ως eleonorapantazi μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα. Ακολούθησε την Ελεωνόρα, ειδικά αν είσαι γυναίκα, γιατί θα μάθεις τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ και την περιποίηση του προσώπου.

Στο θέμα όμως, μετακόμισε λοιπόν Αθήνα και μένει σε ένα προσωρινό σπίτι μέχρι να φτιάξουν το δικό τους. Ένα σπίτι που ήταν ήδη επιπλωμένο αλλά ήθελε να το κάνει να μοιάζει κάπως σαν δικό της. Θα σου δείξω σε επόμενη ανάρτηση πως με τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα και μερικές προσθήκες δημιουργήσαμε ένα όμορφο χώρο για εκείνη και την οικογένεια της.

Το πρώτο που σκεφτήκαμε όταν κοιτούσαμε τους άδειους τοίχους ήταν το Desenio . Μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 στη Στοκχόλμη, έχει διαδικτυακή παρουσία σε 33 χώρες και πρόσφατα στην Ελλάδα πατώντας το Desenio.gr .

Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι

Όπως έχω πει ξανά κανένας χώρος δεν θα ήταν ολοκληρωμένος αν οι τοίχοι του ήταν άδειοι. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά στο Desenio. Οι ιδέες διακόσμησης με κάδρα που μας προτείνουν είναι χιλιάδες, σε προσιτές τιμές, για όλους τους εσωτερικούς χώρους ακόμη και επαγγελματικούς. Για μοντέρνους χώρους αλλά και κλασσικούς αλλά και κατόπιν παραγγελίας.

Μπορείς να βρεις μια τεράστια συλλογή από Posters αλλά και με μία μεγάλη γκάμα από κορνίζες σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα,

Στο σπίτι της Ελεωνόρας ο ένας τοίχος στο σαλόνι είναι βαμμένος με ένα όμορφο μπλε. Εκεί αποφασίσαμε να βάλουμε έναν από τους καναπέδες και να στήσουμε μία μοντέρνα gallery wall.

Όλα τα posters ήρθαν σε χρόνο ρεκόρ μετά την παραγγελία. Παραγγείλαμε και τις ανάλογες κορνίζες για να μπορούμε εύκολα, γρήγορα και προ πάντων οικονομικά να ολοκληρώσουμε την διακόσμηση των τοίχων.

Αναλυτικά τα posters που χρησιμοποιήσαμε για την συλλογή πάνω από τον καναπέ είναι:

  • Parisian balcony poster
  • A sip of wine poster
  • Circular staircase poster
  • Do better tomorrow poster
Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από Desenio, gallery wall

Οι ιδέες διακόσμησης των τοίχων στο σαλόνι δεν σταματούν όμως εδώ. Είχαμε να ντύσουμε και κάποιους άλλους τοίχους. Διαλέξαμε line art posters και τα βάλαμε δεξιά και αριστερά από την μπαλκονόπορτα που υπάρχει στο χώρο.

Στη μία πλευρά βάλαμε το Look to you poster.

Ιδέες διακόσμησης με κάδρα

Και στην άλλη πλευρά βάλαμε το Almost kiss poster.

Ιδέες διακόσμησης με κάδρα

Νομίζω πως πάνω από τον καναπέ δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πιο όμορφη gallery wall. Τα ασπρόμαυρα posters, minimal στην εμφάνιση τους δένουν πολύ με το mix & match των επίπλων που υπάρχουν στον χώρο. Όπως είπαμε και πιο πάνω τα έπιπλα υπήρχαν στο σπίτι και όλη η διακόσμηση έπρεπε να γίνει με ότι υπάρχει!

Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από Desenio, gallery wall

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις πως με δύο κάδρα μπορείς να διακοσμήσεις με άποψη τους τοίχους εκατέρωθεν μιας μπαλκονόπορτας.

Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από Desenio

Είναι από τις φορές που ζήλεψα, με την καλή έννοια, που τα κάδρα αυτά δεν μπήκαν στο σπίτι μου!

Ιδέες διακόσμησης με κάδρα
Line art wall art

Μια άποψη του σαλονιού προς ττην άλλη πλευρά σου δίνει μια ιδέα για το mix & match των επίπλων αλλά και για το πόσο τέλεια τελικά αποδείχτηκε η επιλογή αυτής της gallery wall.

Desenio gallery wall

Θυμάσαι το mood board που έφτιαξα για την ανακαίνιση της κρεβατοκάμαρας στο δικό μας σπίτι; Τα κάδρα που έχω διαλέξει για τον χώρο πάνω από το κρεβάτι είναι και αυτά από το Desenio.

Ιδέες διακόσμησης τοίχων

Οπότε όπως καταλαβαίνεις έχω να σου δείξω και άλλες ιδέες διακόσμησης με κάδρα από Desenio !

Και κάτι που σου το άφησα για το τέλος αλλά ήταν έκπληξη!

Ο κωδικός ARTDECORATIONCRAFTING χαρίζει 25% έκπτωση στα posters από το Desenio από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου.

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα handpicked / συνεργασίες / εξατομικευμένα poster

Άντε λοιπόν να κάνεις τις αγορές σου !!!

Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από το Desenio

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Photo of author
Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Διάβασε Επίσης

1 thought on “Ιδέες διακόσμησης τοίχων στο σαλόνι με κάδρα από το Desenio”

Leave a Comment