Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου μόνο με 60 ευρώ

Πολύ μας αρέσουν οι ανακαινίσεις στο σπίτι μας αλλά το κόστος μπορεί και να μη μας το επιτρέπει. Εδώ θα δεις μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου και πως την έκανα μόνο με 60 ευρώ.

Το μπάνιο στο σπίτι που μένουμε και ύστερα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη έχει ανακαινιστεί από τα θεμέλια. Κι αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω άρθρο

Μαζί με το μικρότερο μπάνιο του σπιτιού ήταν η πιο δύσκολη αλλά και πιο δαπανηρή ανακαίνιση στο σπίτι. Αν και όλο το σπίτι ξηλώθηκε και άλλαξε, η ανακαίνιση των μπάνιων, λόγω των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν ανέβασε πολύ το κόστος.

Και θα μου πεις και με το δίκιο σου… αφού έχει γίνει τέτοια ανακαίνιση τι κάνω ξανά;

Το έχω πει πολλές φορές και νομίζω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου πως το σπίτι μας είναι “a work in progress”. Που αυτό σημαίνει πως δεν θα τελειώσουμε ποτέ με αυτό και όλο και κάτι θα βλέπουμε πως χρειάζεται αλλαγή ή συμπλήρωμα.

Πως έγινε η οικονομική ανακαίνιση μπάνιου και γιατί

Θα ξεκινήσω πρώτα από το γιατί. Να πω ότι βαριέμαι γρήγορα τους χώρους που ανακαινίζω; Θέλω να μου δίνει την αίσθηση το σπίτι μου πως είναι πάντα καινούργιο;

Και οι δύο λόγοι ισχύουν! Το φρεσκάρισμα ενός χώρου φρεσκάρει και την διάθεση των ανθρώπων που ζούνε ή εργάζονται μέσα σε αυτόν.

Το μπάνιο μαζί με την κουζίνα σε ένα σπίτι είναι δύο πολλοί σημαντικοί χώροι. Πρέπει πρώτα απ΄όλα να είναι λειτουργικοί, να είναι όμορφοι, να έχουν όλα όσα χρειάζεσαι. Η διακόσμηση μπάνιου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Είναι ένας χώρος που πρέπει να χαλαρώνουμε και να νιώθουμε πως πραγματικά “ξεπλένουμε” τα όσα μας κούρασαν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Στο άρθρο 5 κόλπα για να φαίνεται κομψό το μπάνιο σας σου απαριθμώ έναν έναν τους λόγους που τα περισσότερα μπάνια δείχνουν “μπουκωμένα” από τα λογής πράγματα που συνηθίζουμε να βάζουμε μέσα και τι να κάνεις για να το αποφύγεις!

Όταν ανακαίνιζα το μπάνιο μας ήθελα να μοιάζει με το μπάνιο ενός ακριβού ξενοδοχείου. Τίποτα λιγότερο!

Χωρίς να κάνω εκπτώσεις στο παραπάνω θα σου δείξω πως αλλάζοντας τη διακόσμηση του, κατάφερα να φρεσκάρω τον χώρο, να πετύχω μια καλοκαιρινή διακόσμηση, να τον κάνω να μοιάζει δροσερός και φρέσκος!

Αν και το άρθρο δεν είναι καθόλου διαφημιστικό, επειδή θα με ρωτήσεις, θα σου πω πως όλα τα παρακάτω πράγματα είναι αγορασμένα από τα καταστήματα Flyingtiger και κόστισαν όλα μαζί 60 ευρώ.

Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου με κόστος 60 ευρώ, αξεσουάρ σε φυσικό ξύλο

Πως μπορώ να κάνω ανακαίνιση μπάνιου χωρίς να το γκρεμίσω;

Μία ανακαίνιση στο μπάνιο δεν αφορά μόνο το γκρέμισμα και το ξαναχτίσιμο του. Μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους όπως:

 • Μπορείς να αλλάξεις μόνος σου το χρώμα στα πλακάκια όπως έκανα εγώ στο άρθρο Πως να αλλάξω χρώμα στα πλακάκια της κουζίνας . Θα χρησιμοποιήσεις ακριβώς το ίδιο υλικό και την ίδια τεχνική.
 • Αν το μπάνιο σου είναι ήδη μονόχρωμο τότε η δουλειά σου είναι πολύ εύκολη
 • Μπορείς να αλλάξεις τις πετσέτες σου
 • Να μαζέψεις όλες τις πλαστικές συσκευασίες που και στο μάτι κουράζουν και δείχνουν όλο τον χώρο φορτωμένο και ακατάστατο
 • Να βάλεις μέσα στο χώρο κάποιο φυτό
 • Να κρεμάσεις σε κάποιο τοίχο ένα κάδρο
 • Να αλλάξεις τον φωτισμό. Το θερμό φως είναι καλό για τους καθιστικούς χώρους. Στο μπάνιο ο ιδανικότερος φωτισμός είναι ο λευκός.

Αν μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω θα έχεις πετύχει μία οικονομική ανακαίνιση μπάνιου με μηδαμινό κόστος.

Στο μπάνιο μας έχω εφαρμόσει όλα τα παραπάνω (εκτός από το βάψιμο στα πλακάκια) γιατί το έχουμε επενδύσει με μάρμαρο και έτσι το μόνο που θα κάνω ξανά, είναι η διακόσμηση μπάνιου.

Διακόσμηση μπάνιου με φυσικά υλικά

Από τα υλικά που είδες στη φωτογραφία παραπάνω καταλαβαίνεις πως θα κινηθώ στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Αυτό θα συμπληρωθεί με κάποιες μαύρες και γκρι λεπτομέρειες.

Ένας μονόχρωμος χώρος όπως είναι το μπάνιο μας, μου δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσω με όλα τα χρώματα. Μέχρι τώρα η διακόσμηση του ήταν σε λευκές και νίκελ αποχρώσεις.

Ανακαίνιση μπάνιου, λευκά μάρμαρα και νίκελ λεπτομέρειες

Η χτιστή με μάρμαρα ντουζιέρα, διαθέτει μία στήλη ντους με υδρομασάζ. Ε ήταν η καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω γι αυτό τον χώρο.

Περιγραφή του χώρου μετά την ολική ανακαίνιση του

Σε όλο το χώρο επικρατεί το μάρμαρο. Υπάρχει ένα custom έπιπλο μπάνιου με δύο γούρνες, ένα έπιπλο που φτιάχτηκε κατά παραγγελία σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου.

Έπιπλο μπάνιου σε λευκό χρώμα με βαθειά συρτάρια

Η χτιστή ντουζιέρα είναι και αυτή εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από μάρμαρο και κλείνει με γυάλινες πόρτες από κρύσταλλο 10mm. ‘Εγινε αδιαβροχοποίηση των τζαμιών στην κατασκευή τους και έτσι το νερό απλά κυλάει πάνω τους και δεν μένει κανένα σημάδι. Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν άλατα ακόμη και αν το νερό στεγνώσει χωρίς να το σκουπίσω.

Περιγραφή στήλης ντους

Στήλη ντους-υδρομασάζ από αλουμίνιο, με περιστρεφόμενη και ανακλινόμενη κεφαλή ντους, με επεξεργασία ‘anticalcare’ κατά της συσσώρευσης αλάτων. Το τηλέφωνο ντους έχει την ίδια επεξεργασία. Η στήλη διαθέτει στήριγμα τηλεφώνου, 4 jet υδρομασάζ, θερμομικτική μπαταρία με εκτροπέα 3 εξόδων, 6 επιλογές ροής και πίεση νερού 3-4 bar.

Από την περιγραφή καταλαβαίνεις τι χαλάρωση σου προσφέρει.

Ανακαίνιση μπάνιου, λευκά μάρμαρα, χτιστή ντουζιέρα

Παντού επικρατεί το μάρμαρο. Ο πάγκος είναι φτιαγμένος από πολύ χοντρό μάρμαρο που έχει γυαλιστεί και έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να είναι προφυλαγμένο από άλατα αλλά και τα λογής καθαριστικά που χρησιμοποιούμε.

Ανακαίνιση μπάνιου, μαρμάρινος πάγκος

Τώρα κινούμαι στο να δημιουργήσω ένα χώρο που να σου δίνει την εντύπωση ενός πολυτελούς spa αλλά με υλικά φυσικά όπως είναι το ξύλο, η ψάθα, οι πρασινάδες. Κι επειδή το μπάνιο μας δεν έχει παράθυρο, θα χρησιμοποιήσω faux πρασινάδες και φυτά.

Καλοκαιρινή διακόσμηση και όχι μόνο στο μπάνιο

Και λέω καλοκαιρινή διακόσμηση γιατί τα υλικά και τα χρώματα είναι πιο χαλαρά όπως χαλαρή είναι η διάθεση μας το καλοκαίρι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε όταν το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί να το κρατήσουμε όλο το χρόνο.

Ξεκινώντας από τον χώρο που βρισκεται η τουαλέτα υπάρχει ένα μαρμάρινο παταράκι. ‘Οταν ανακαινίζαμε το μπάνιο αυτό δημιουργήθηκε για να κρύψει κάποιες ατέλειες που είχε ο τοίχος αλλά συγχρόνως κρύβει και τα υδραυλικά αυτής της περιοχής.

Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου με μαύρες λεπτομέρειες

Οι πετσέτες που προτιμώ για τα μπάνια μας είναι μονόχρωμες με κάποιες λεπτομέρειες. Αυτή την εποχή χρησιμοποιούμε σε γκρι χρώμα με κάποιες ρίγες στο τελείωμα. Ταιριάζουν και με τις γραμμές στο μάρμαρο…

Πετσέτες μπάνιου σε γκρι απόχρωση με ρίγες

Μου αρέσει σε κάθε χώρο του σπιτιού να έχω λουλούδια ή φυτά. Το μπάνιο μας όμως στερείται φυσικού φωτισμού, δεν έχει παράθυρο. Η μόνη λύση λοιπόν και για να ικανοποιηθώ αλλά και να έχω λουλούδια μέσα σε αυτό χωρίς να κινδυνεύουν είναι να χρησιμοποιήσω ψεύτικα.

Πριν λίγες μέρες στο Instagram σου έδειξα πως έφτιαξα αυτή την ορχιδέα σε κασπό και την έκανα να μοιάζει αληθινή.

Επίσης μου αρέσει να χρησιμοποιώ κάδρα και μέσα στο μπάνιο. Νομίζω πως κάνουν τον χώρο να μοιάζει και πολυτελής αλλά συγχρόνως οικείος.

Κασπό με ψεύτικη ορχιδέα και κάδρο

Κεριά και στο μπάνιο για την αίσθηση ενός πολυτελούς spa

Τα κεριά πάνε παντού! Σε μία οικονομική ανακαίνιση μπάνιου και αν θέλεις να δώσεις αμέσως την αίσθηση ενός ξεχωριστού χώρου, βάλε κεριά!

Ο όμορφος ανανάς είναι κερί και μαζί με το κερί στο βαζάκι με συντροφεύουν όταν κάνω μπάνιο ειδικά αν έχω περισσότερο χρόνο για να το απολαύσω.

Κεριά στο μπάνιο για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα spa

Το χαρτί τουαλέτας δεν βρίσκεται τοποθετημένο κάπου σε κάποιο τοίχο. Αυτό έγινε γιατί λυπήθηκα να τρυπήσουμε τις μαρμάρινες επιφάνειες προκειμένου να βάλουμε μία βάση γι αυτό.

Χαρτί τουαλέτας πάνω σε ξύλινο δισκάκι

Κι αν θέλεις το χαρτί σου να μη μοιάζει με κανένα άλλο, ένα μικρό σχέδιο πάνω του είναι ότι πρέπει. Ειδικά για τα χαρτιά που κρέμονται σε βάση τα κρατάει όμορφα τυλιγμένα και δεν κρέμονται με αυτόν τον αντιαισθητικό πολλές φορές τρόπο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

 • Να διπλώσεις σε τρίγωνα τις δύο άκρες του
 • Να ανοίξεις λίγο τη βρύση να τρέξει
 • Και αφού την κλείσεις να ακουμπήσεις το χαρτί όπως σου δείχνω στην παρακάτω φωτογραφία

Η οικονομική ανακαίνιση μπάνιου δε σημαίνει πως δεν ψάχνουμε τρόπους να φαίνεται πως έχουμε επιμεληθεί το χώρο με αγάπη.

Πως να φτιάξεις σχέδιο πάνω στο χαρτί τουαλέτας

Διακόσμηση του πάγκου με τους νιπτήρες στο μπάνιο

Αν είσαι από τους τυχερούς και το μπάνιο σου διαθέτει χώρο γύρω από τον ή τους νιπτήρες, μπορείς να το εκμεταλευτείς και να τον διακοσμήσεις με όμορφο τρόπο.

Όπως σου έχω πει ξανά απέφυγε να χρησιμοποιήσεις τις πλαστικές συσκευασίες των προϊόντων ατομικής υγιεινής. Μην απλώσεις ότι χρειάζεσαι κατά μήκος της επιφάνειας αλλά χρησιμοποίησε ένα δίσκο ή δίσκους για να τα μαζέψεις όλα εκεί. Δείχνουν πολύ καλύτερα στο μάτι αλλά είναι και πολύ πιο εύκολο να καθαρίσεις.

Το έπιπλο του μπάνιου μας είναι αρκετά μεγάλο, με ευρύχωρα λειτουργικά συρτάρια και ντουλάπια όπου μέσα τους βάζω ότι δεν θέλω να φαίνεται.

Στην δεξιά πλευρά του όπως βλέπουμε το έπιπλο έβαλα ένα κασπό σε βάση με ένα ψεύτικο φυτό μέσα, ένα κερί και ένα ψάθινο κουτί.

Διακόσμηση μπάνιου πάνω στο πάγκο με τους νιπτήρες

Όπου μπορείς να βάλεις κεριά, βάλε! Πίστεψε με δεν θα δείξουν ποτέ αταίριαστα ως προς τον χώρο.

Μαύρο κερί στο μπάνιο, οικονομική ανακαίνιση μπάνιου

Το κασπό σε βάση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα φωτιστικό, όπως βλέπεις στη μικρή ένθετη φωτογραφία. Εγώ δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω σαν φωτιστικό έτσι βγάζοντας τη λάμπα έγινε ένα πολύ όμορφο κασπό.

Σε μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου θα πρέπει να σκεφτόμαστε και εναλλακτικούς τρόπους χρήσης αντικειμένων που ήδη έχουμε σπίτι μας.

Ψάθινο κασπό με βάση και ψεύτικο φυτό, διακόσμηση μπάνιου

Για τη διακόσμηση μπάνιου αυτό που είναι εύκολο να χρησιμοποιήσουμε είναι τα κουτιά. Κλείνουμε μέσα ότι δεν θέλουμε να φαίνεται αλλά συγχρόνως είναι και έξτρα αποθηκευτικοί χώροι.

Σε αυτό το ψάθινο κουτί εγώ φυλάω μίνι συσκευασίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής. Είναι ιδανικές να χρησιμοποιηθούν από ένα καλεσμένο που διανυκτέρευσε στο σπίτι σου.

Κουτί με μίνι συσκευασίες προϊόντων για το μπάνιο

Σε αυτή την οικονομική ανακαίνιση μπάνιου, έχω χρησιμοποιήσει τα πράγματα που σου έδειξα στην αρχή πλαισιώνοντας τα με δικά μου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ γιατί σίγουρα όλοι έχουμε πράγματα στο σπίτι μας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Πάρε για παράδειγμα τον δίσκο της παρακάτω φωτογραφίας. Αυτός δεν είναι ανάμεσα στις αγορές μου για το μπάνιο. Τον χρησιμοποιώ στο καθιστικό μας. Επειδή όμως ταιριάζει με το ύφος που ήθελα να επικρατεί στο μπάνιο, μετακόμισε!

Δίσκος seagrass με προϊόντα ατομικής υγιεινής

Τι μπορώ να βάλω σε ένα δίσκο μέσα στο μπάνιο

Η διακόσμηση μπάνιου είναι μια εύκολη υπόθεση γιατί πολλές φορές τα ίδια τα προϊόντα μπορούν να έχουν το ρόλο των διακοσμητικών.

Τι θα βάλεις σε ένα δίσκο που έχεις τοποθετήσει πάνω στον πάγκο του μπάνιου είναι προσωπική υπόθεση και εξαρτάται και από τις ανάγκες σου.

Εγώ θα σου πω τι να μη βάλεις:

 • Να αποφύγεις τα κάθε λογής πλαστικά μπουκάλια
 • Να αποφύγεις χτένες και βούρτσες γιατί μπορείς να τις βάλεις είτε σε ένα καλάθι είτε σε ένα κουτί ή σε συρτάρι αν διαθέτει το έπιπλο σου
 • Μην βάλεις οδοντόβουρτσες… το βλέπω πολύ συχνά και όπου έχω το θάρρος να μιλήσω το επισημαίνω. Στο μπάνιο μας κυκλοφορούν κάθε λογής μικρόβια. Μια εκτεθειμένη οδοντόβουρτσα είναι κίνδυνος για τη στοματική σου υγεία και όχι μόνο
Ψάθινος δίσκος με βαζάκια στο πάγκο του μπάνιου

Να σου πω τι έβαλα εγώ

Εκτός από 2 βαζάκια με κρέμες περιποίησης που τις αγόρασα όχι μόνο για το περιεχόμενο αλλά και για να αποτελέσουν μέρος της οικονομικής ανακαίνισης μπάνιου, έβαλα:

 • Τις κολώνιες που φοράμε αυτό τον καιρό εγώ και ο Mr
 • Ένα ξύλινο κουτί για να φυλάω τα λαστιχάκια για τα μαλλιά μου (Γιατί συνέχεια τα χάνω αυτά; Το παθαίνετε κι εσείς;)
Στρογγυλό ξύλινο κουτί αποθήκευσης

Κι ένα ψάθινο κουτί για τις μπατονέτες μας.

Είναι τα πράγματα που χρειαζόμαστε κάποιες φορές στη στιγμή, που μπορείς να τα κλείσεις μέσα σε ένα κουτί.

Για σένα μπορεί να είναι κάποια άλλα…

Ψάθινο κουτί για μπατονέτες

Μέρος της διακόσμησης μπάνιου έκανα και την αντλία για το κρεμοσάπουνο αλλά και τη βάση για το σαπούνι. Γι αυτό και κινήθηκα σε παρόμοια χρώματα με τον υπόλοιπο χώρο. Λευκό με ξύλινες λεπτομέρειες.

Σαπούνι χεριών και κρεμοσάπουνο

Στην άλλη γωνία του πάγκου, τοποθέτησα ένα μικρό καθρέφτη και ένα ψάθινο κασπό με αληθινό λουλούδι. Κι αυτό γιατί ο χώρος αυτός είναι απέναντι από την πόρτα του μπάνιου έτσι έχει αρκετό φυσικό φως.

Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου, καθρέφτης και κασπό με λουλούδι

Εξοπλισμός χώρου ντουζιέρας με όλα τα απαραίτητα

Ο χώρος της ντουζιέρας μας καλύπτει περίπου το 1/3 της συνολικής επιφάνειας του μπάνιου και είναι 4τμ.

Είναι και αυτή ντυμένη με μάρμαρο και στη μία πλευρά της δημιούργησα και ένα μαρμάρινο κάθισμα. Αυτό με βόλεψε πολύ γιατί το χρησιμοποιώ σαν ράφι για τα προϊόντα που χρειαζόμαστε μέσα σε αυτό το χώρο.

Ντουζιέρα από μάρμαρο και κρυστάλλινες πόρτες

Ένα άλλο που έχω φροντίσει από την κατασκευή του μπάνιου είναι ο άπλετος φωτισμός του. Δεν έγινε στα πλαίσια αυτής της οικονομικής ανακαίνισης μπάνιου αλλά από την αρχή.

Έτσι εκτός από τις απλίκες που υπάρχουν δίπλα στον καθρέφτη, το κεντρικό φως που βλέπεις σε αντανάκλαση πάνω στο τζάμι, υπάρχει και φως μέσα στη ντουζιέρα. Φυσικά και είναι αδιάβροχο.

Ντουζιέρα από μάρμαρο και κρυστάλλινες πόρτες

Το χαλάκι για τα νερά βγαίνοντας από τη ντουζιέρα, δεν είναι αυτό που αγόρασα όταν σκέφτηκα την καλοκαιρινή διακόσμηση στο μπάνιο μας. Δεν μου ταίριαζε κι έτσι χρησιμοποίησα αυτό που είχα.

Πατάκι μπάνιου μπροστά σε ντουζιέρα, διακόσμηση μπάνιου

Τα διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε μπάνιο τα μάζεψα όλα μέσα σε ένα κεραμικό δίσκο σε γκρι χρώμα για να ταιριάζει με τα νερά που έχει το μάρμαρο.

Προϊόντα περιποίησης για το μπάνιο

Ακόμη και σε μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου το να φαίνονται τακτοποιημένα τα πράγματα είναι το Α και το Ω. Τώρα αν θέλεις να κάνεις κάτι παρόμοιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και ένα μεγάλο πιάτο!

Δίσκος με σαμπουάν μέσα στο μπάνιο

Στήλη ντους

Την περιγραφή της την έκανα στην αρχή. Εδώ απλά θα δεις πως κρέμασα τριγύρω της διάφορα σφουγγάρια αλλά και κάποιες βούρτσες που βοηθάνε να περιποιηθείς το δέρμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στήλη ντους με υδρομασάζ

Νομίζω πως η απολέπιση και το μασάζ στο σώμα μας ενώ κάνουμε μπάνιο προσφέρει πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Στήλη ντους με υδρομασάζ, σφουγγάρια για μασάζ σώματος

Μια γενική άποψη του πάγκου με τους νιπτήρες δείχνει περίπου πως εξελίχθηκε αυτή η οικονομική ανακαίνιση μπάνιου, που αν θέλεις μπορείς και να την πεις καλοκαιρινή διακόσμηση.

Πάντως εμένα αυτές οι προσθήκες μου αρέσουν και ηρεμούν το μάτι μου όταν μπαίνω μέσα στο μπάνιο που είναι σίγουρο πως θα τις κρατήσω μέχρι να τις βαρεθώ!

Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου, διακόσμηση μπάνιου με φυσικά χρώματα
Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου μόνο με 60 ευρώ
Πως να κάνουμε οικονομική ανακαίνιση στο μπάνιο μας μόνο με 60€

Λοιπόν πως σου φάνηκε η ανακαίνιση στο χώρο; Είδες πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις την εικόνα ενός χώρου ακόμη κι αν είναι τόσο μικρός όσο ένα μπάνιο;

Αν όσα είδες σου άρεσαν και αν δεν θέλεις να χάνεις καμία ανάρτηση μου, μπορείς να με ακολουθήσεις:

Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου μόνο με 60 ευρώ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Photo of author
Welcome and hello everyone! I’m Christina Makri, -better known around the blogosphere as Art Decoration Crafting. I’m a self-professed incurable DIYer who loves to paint and design anything from small crafts to large spaces. I’m delighted to make my space as beautiful as I can for me and my family.

Διάβασε Επίσης

2 thoughts on “Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου μόνο με 60 ευρώ”

Leave a Comment